Як погашати кредит під час тимчасовоі адміністраціі в VAB банку
- vadymbanker
- 14 декабря 2014, 12:17
Кредит можете не погашать, но поверьте, они вас в покое не оставят, они будут подавать в суд, в 15 или 16 году, процедура ликвидации будет долгой. А к тому времени, закон изменят, не в вашу сторону и кто не плататит не будут выпускать заграницу, нельзя будет купить авто и жилье. Так что…
Кредиты гасятся в прежнем режиме.
Если со временем купят кр. портфель, придет письмо с адресом этого нового банка.
Якщо все правильно зробити, то це можлива схема. Тільки потрібно уйти від обмеження, установленого п. 4 ч. 5 ст. 36 ЗУ «Про гарантування вкладів фізичних осіб», а саме, 4) зарахування зустрічних однорідних вимог, якщо це може призвести до порушення порядку погашення вимог кредиторів, встановленого цим Законом.
+ це потрібно робити вже під час ліквідації, оскільки на етапі тимчасової адміністрації велика вірогідність відмови суду в позові.