Минфин - Курсы валют Украины

Установить

ЛУЦЬК не видають ДЕПОЗИТ

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
Татьяна Гнатюк 15 мая 2014, 23:17
З таким сервісом зустрілась перший раз: Термін вкладу мого закінчився ще в квітні місяці, мене попросили продовжити вклад на місяць без нарахування відсотків, бо немає зараз можливості видати гроші. Добре я вже і на таке згідна була. Написала заяву, де було зазначено що 15.05.14 мені видають мій депозит і відсотки одним платижем. Прийшла в зазначений день, зустріли мене відразу негативно: на мене накричали, інформацію навіть про мій рахунок мені не надали, відсотки сказали замісь 570 грн.- нараховано 179. потім вона розізлилась чи то на мене чи то на себе і сказала, що помилилась у відсотках і на даний момент вони становлять 512 грн. Керівник відділення зі мною дуже в грубій формі говорила і теж ніякої інформації не надала, показала на двері, спілкуючись зі мною як мінімум по етикету потрібно голову підняти і подивитись на людину. Працівники взагалі всі агресивні і хамовиті. На даний момент я вагітна, мені важко ходити і кричати, щоб забрати власні кошти, які я заробила і відкладала на цю свою подію, в результаті — ні грошей, ні мінімальної поваги як до клієнта. Підскажіть хто і як вирішує таку проблему.
ВиЭйБи Банк (VAB Банк)
Ответ банка
16 мая 2014, 10:12
Уважаемый клиент! Приносим Вам свои извинения за принесенные неудобства. Будем стараться, чтоб в будущем Вы оставляли только положительные отзывы. С уважением VAB…

Комментарии - 3

+
0
stranik
stranik
16 мая 2014, 7:05
#
Вариант один открываете несколько карт(чем больше тем лучше), можно и на родственников, и по ним из банкоматов в атмосфере вытягиваете по лимиту.Возможно до10тысяч. Также поднимаете лимит по карте и в магазинах, заправках, и тд. где есть терминалы, можно обналичиватЬ.Хлопотно, но шанс. Правда в последнее время банк это уже начинает рубить--блокирует электронные деньги периодически.Но пока работает.
+
+2
Максим  Максим
Максим Максим
16 мая 2014, 7:19
#
Татьяна, мені вас дуже шкода! Це не просто ненормально що вагітна жінка ходить і просить свої гроші а їй по копійці видають це дико! Вирішите їхати в Київ для вирішення питань пишіть мені, я замість вас з ними лаятись буду. Одного разу щоб забрати свої кошти довелось відправити два самоскида завантажених піском по 30 тон. І мені віддали кошти.якби невіддали я б віддділення перекрив.
+
0
Татьяна  Гнатюк
Татьяна Гнатюк
16 мая 2014, 11:55
#
Я все розумію, але на даний момент залишилась без роботи (звільнили бо працювала неофіційно), в лікарні ставлять загрозу вагітності, я нещодавно тільки виписалась, а на медицину в наш час потрібні нормальні когшти. Я дійсно дуже розраховувала на ці гроші, я ж їх заробила. А в банку крім швиряння паперів на стіл з криком я нічого не отримала. Можливо звернення до органів прокуратури шось допоможе, бо ходити кричати я чесно кажучи не хочу, бо потім себе дуже погано почуваю. Якщо хтось так пробував вирішувати то скажіть чи воно того варте.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться