Минфин - Курсы валют Украины

Установить

В Запорожских отделениях вообще не выдают деньги !!!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
Serg1544 29 апреля 2014, 13:17
С 25 апреля в отделениях банка не выдают деньги, банкоматы возле отделений банка закрыты, очереди непонятно что ожидающих клиентов. Когда Нацбанк займётся вабом, уже пора!!!
ВиЭйБи Банк (VAB Банк)
Ответ банка
29 апреля 2014, 15:53
Уважаемые клиенты! Просим извинения за столь не приятную ситуацию, но сейчас действительно в связи с очень большим спросом на наличные деньги, есть их дефицит. Банк работает над урегулированим данной ситуации и выполнит все обязательства перед всеми клиентами. С уважением VAB.

Комментарии - 2

+
+1
иванов иван
иванов иван
29 апреля 2014, 13:57
#
НАЦІОНАЛЬНИЙ БАНК УКРАЇНИ
Генеральний департамент грошово-кредитної політики

ЛИСТ

01.04.2014 № 19-012/13603

Керівникам банків України
Національного банку України
Асоціації українських банків
Українському кредитно-банківському
союзу
Незалежній асоціації банків України

Інформуємо, що на «Лінію довіри» Національного банку України останнім часом надходять звернення громадян стосовно неналежного виконання банками вимог нормативно-правових актів Національного банку України з питань, які регулюють відносини з приводу депозитних операцій банків.

Зокрема, мають місце випадки необґрунтованої відмови окремих банків видавати клієнтам кошти з банківських рахунків (у т.ч. — в іноземній валюті) з посиланням на буцімто заборону Національного банку України на вчинення таких дій.

З цього приводу вважаємо за доцільне вкотре звернути увагу на те, що Національний банк України не запроваджував жодних обмежень на отримання клієнтами — фізичними особами коштів із своїх рахунків в національній грошовій одиниці.

Що стосується вкладів в іноземній валюті, нормативно-правовими актами Національного банку України були запроваджені тимчасові регулятивні норми, що регулюють видачу вкладів з рахунків в іноземній валюті.

Ці норми стосуються виключно:

випадків дострокового розірвання депозитних угод в іноземній валюті та дострокового погашення ощадних (депозитних) сертифікатів в іноземній валюті — в цьому разі банкам надано право повертати клієнтам кошти в національній валюті за курсом купівлі іноземної валюти уповноваженого банку на день проведення операції;

випадків запиту клієнтів на отримання великих сум готівки в іноземній валюті — банки зобов'язані здійснювати видачу (отримання) готівкових коштів в іноземній валюті з поточних та депозитних рахунків клієнтів через каси та банкомати банків у межах до 15000 гривень на добу на одного клієнта в еквіваленті за офіційним курсом Національного банку України.

Зазначені регуляторні норми запроваджені тимчасово (до 01 травня 2014 року) і мають на меті забезпечити ритмічне задоволення потреб клієнтів в готівковій іноземній валюті в умовах об'єктивних технічних складнощів із підкріпленням кас банків іноземною готівкою в умовах напруженої ситуації в країні.

Натомість банки не мають жодних підстав відмовляти клієнтам у:

виплаті коштів з їх рахунків в межах зазначених регуляторних норм;

здійсненні переказу коштів в іноземній валюті, що належать клієнтам, в повному обсязі відповідно до нормативно-правових актів Національного банку України з питань валютного регулювання.

З метою сприяння банкам у вчасному виконанні ними законних вимог клієнтів в умовах підвищеного попиту населення на готівкові кошти Національний банк України значно розширив інструментарій підтримки ліквідності та збільшив обсяги відповідних операцій.

Національний банк України готовий і надалі підтримувати ліквідність банків в обсягах, необхідних для вчасного виконання їх зобов'язань перед клієнтами.

З урахуванням викладеного, вимагаємо від керівників банків забезпечити неухильне виконання нормативно-правових актів Національного банку України та недопущення порушень законних прав клієнтів банківських установ.

Національний банк України ретельно перевірятиме інформацію, викладену в зверненнях громадян на «Лінію довіри», і у разі підтвердження фактів порушення банками вимог чинного законодавства до них будуть застосовані відповідні заходи впливу.

Голова

С.І. Кубів
+
0
Serg1544
Serg1544
29 апреля 2014, 15:35
#
Спасибо, Юрий! Вы всегда даёте дельные советы! С Вами приятно общаться!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / ВиЭйБи Банк (VAB Банк) 💰 / Отзывы о ВиЭйБи Банке 📝 / В Запорожских отделениях вообще не выдают деньги !!!