Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Антону Шаперенкову Заместителю Председателя Правления Соколова Ю.В Телефон:0506823640 E-mail:aprel2009@gmail.com

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
иванов иван 28 апреля 2014, 11:32
Антон 16 апреля закончился депозит в гривне более 3 миллионов и в долларах почти 300 тысяч… я не могу получить свои деньги… клиентом банка являюсь очень длительное время… горячая линия говорит решайте в отделении… в отделении могут возвращать по 1000гривен и 100долларов в эквиваленте гривной… СКАЖИТЕ СКОЛЬКО ВРЕМЕНИ МНЕ НУЖНО ЧТОБЫ ПРИ ТАКОЙ СИСТЕМЕ МНЕ ВЫДАЛИ МОЙ ДЕПОЗИТ…… вернуть крупный депозит оказалось невозможно…
21 апреля 2014, Добрый день. Обратитесь к вашему менеджеру, нет необходимости писать ваше сообщение множество раз… я уже ко всем обращался… обращаюсь к ВАМ лично
16.01.2014 між мною, Соколовим Ю.В. та ПАТ «ВіЕйБі Банк» в особі начальника відділення №94 Попеску А.І. укладено договір банківського вкладу «Новорічний подарунок «Квартальний» №728817/2014, відповідно до якого мною розміщено у Банку строковий вклад на умовах депозитного продукту «Новорічний подарунок» в національній валюті на строк 13 місяців, з дня укладення Договору, з щомісячною виплатою процентів. Сума Вкладу становить 3 644 000 (три мільйони шістсот сорок чотири тисячі) гривень 00 копійок. Вкладний рахунок №26353120300509, код банку 380537.
16.04.2014 я, Соколов Ю.В., звернувся до Банку із письмовою заявою про закриття вкладу та видачу мені, відповідно до пункту 1.6 Договору, вкладу та нарахованих процентів.
Пунктом 5.2.2.8 Правил відкриття та обслуговування вкладних та поточних рахунків фізичних осіб в ПАТ «ВіЕйБі Банк», які є пропозицією Банку для укладення договору банківського вкладу, та застосовуються при укладені Банком з вкладником договору банківського вкладу, Банк зобов’язаний на вимогу вкладника видати вклад.
Банком вклад та нараховані проценти за договором перераховано на платіжну картку, яку було видано мені при укладені договору.
Згідно пункту 1.7 Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті, затвердженої постановою Правління НБУ від 21.01.2004 №22, кошти з рахунків клієнтів списуються лише за дорученням власників цих рахунків.
У заяві від 16.04.2014 про закриття вкладу та видачу мені, вкладу та нарахованих процентів мною не надавалося доручення Банку здійснити перерахування вкладу на платіжну картку.
Банком обмежено видачу коштів зарахованих на платіжні картки, за добу з платіжної картки можна зняти кошти у сумі 1000 грн…
Я не маю змоги отримати вклад та використати його, після припинення договору банківського вкладу.
Банк безпідставно використовує належні мені кошти (вклад та нараховані проценти).
Отже Банком не виконано умови договору банківського вкладу щодо видачі мені вкладу у зв’язку із закриттям вкладу.
Згідно ст.ст. 526, 530 ЦК України зобов’язання сторонами у договорі мають виконуватися належним чином та у строк встановлений договором.
Невиконання зобов’язання або виконання з порушенням умов, визначених змістом зобов’язання, вважається порушенням зобов’язання (Ст. 610 ЦК України).
Отже Банком не виконано зобов’язання (прострочено виконання грошового зобов’язання) щодо видачі мені на мою Вимогу вкладу готівкою.
За невиконання боржником грошового зобов’язання встановлено відповідальність, передбачену ст… 625 ЦК України.
Пропоную Банку виконати умови договору банківського вкладу, та невідкладно видати мені вклад готівкою у сумі 3 644 000 гривень 00 копійок.
Прошу повідомити підстави обмеження Банком видачі коштів зарахованих на платіжні картки.

З повагою,
Вкладник Ю.В. Соколов
ВиЭйБи Банк (VAB Банк)
Ответ банка
28 апреля 2014, 12:14
Уважаемый клиент! Сейчас действительно существуют ограничения на выдачу наличных денег. Мы взяли Ваши данные в работу. Соответствующие службы примут решение как решить Ваш вопрос. Банк выполнит все свои обязательства перед Вами. С уважением VAB.

Комментарии - 1

+
0
иванов иван
иванов иван
28 апреля 2014, 19:36
#
Антон Шаперенков… желаю вам подобной ситуации… мне понадобится более 11 лет при существующей системе выплат… с неуважение Ю.Соколов
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / ВиЭйБи Банк (VAB Банк) 💰 / Отзывы о ВиЭйБи Банке 📝 / Антону Шаперенкову Заместителю Председателя Правления Соколова Ю.В Телефон:0506823640 E-mail:aprel2009@gmail.com