Ваб не віддає депозити
Вже більше 3-х днів банк не віддає депозит в Луцьку із значною сумою в валюті. Кажуть, що нема валюти. Коли привезуть — невідомо. Кажуть, що все через страйки в Києві. Буду добиватись свого!
Доброго дня.
Повідомте, будь-ласка № відділення та ваші дані (№ Договору, та/або ФІО), нам необхідно більше інформації, щоби вам допомогти. Дана ситуація не була зафіксована у нашому банку.
Уважаемый клиент, деньги на отделении есть. Сегодня вы сможете получить оставшуюся сумму. Будем благодарны за ваш отзыв, когда это произойдет. С уважением, ваш VAB Банк
Дуже приємно і водночас дивно, що так швидко знайшлись гроші. Особливо після того, як я написав тут, залишив по телефону коментарі і заявку для керівництва ВАБа і передзвонив в НацБанк.
Дякую, що хоч через 10 днів віддали вклад.
Тепер чекаю повернення ще одного 24.12.2013. Сподіваюсь, його віддадуть без проблем.
Дякую, що хоч через 10 днів віддали вклад.