Минфин - Курсы валют Украины

Установить

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
VitOv
VitOv
9 апреля 2014, 16:54
VitOv
Добрий день! Поясніть будь ласка, чому після закінчення терміну 01.04.2014р, гривневого депозитного вкладу в відділенні VAB №26 у м.Львові, працівник відділення, поставили мене до відома, що суму депозиту я буду отримувати частинами, а саме по1000 грн в день. Як відомо, що обмежень по видачі гривневих депозитних вкладів, а тим більше у яких закінчився термін дії, ніхто не запроваджував. Прошу прокоментувати, або спростувати заяву голови НБУ п. Кубіва, а краще підкажіть, як я маю отримати свої гроші від вашого банку.
«Гривневі вклади знімайте хоч мільйон, хоч два. Банки ліквідні. Валюта для видачі строкових депозитів також присутня. Але коли людина розриває угоду про депозит достроково і хоче негайно отримати гроші, то вона отримає будь-яку суму у гривні».
Степан Кубів, голова НБУ
З повагою Ваш постійний клієнт Овчаренко Віталій.
ВиЭйБи Банк (VAB Банк)
Ответ банка
11 апреля 2014, 10:28
Добрый день. Лимиты временные и введены в нашем банке в связи с большим ажиотажем у населения и спрос на наличные. Как только ситуация стабилизируется – лимиты будут отменены. Приносим извинения за неудобства.

Комментарии - 4

+
0
WMB
WMB
9 апреля 2014, 16:59
#
Пишите сразу в НБУ, прокуратуру в суд. Не верьте Сотруднику на сайте Г.Шаперенкову — он лгун! У меня депозит закончился 6 марта.
+
0
vik53
vik53
9 апреля 2014, 17:48
#
Одноголосно підтримую пана Овчаренка, оскільки рішення банку про добовий ліміт видачі готівки у 1000 грн. є, щонайменш, абсурдним. Зрозуміло, що мета заяви п. Кубіва — лицемірно заспокоїти людей порожніми обіцянками, оскільки відверто визнати крах банківської системи держави було б рівнозначно власній відставці. Та, по-перше, для депозитів у кількасот тисяч гривень цей процес затягнеться на роки(!), а, по-друге, чому саме 1000 грн.? Чому б не запровадити одразу 10 грн. і стовідсотково бути впевненим, що у найближчі сто років відтоку коштів з банку не буде? Все одно закон порушувати…
А НБУ, суд, прокуратура краще за нас поінформовані про всі витівки банків. І саме з їх владної згоди, відчуваючи повну безкарність, банки й порушують закон. Тому скаржитися безглуздо. Варто пам’ятати, у якій країні живемо.
+
0
komissme
komissme
9 апреля 2014, 22:17
#
Пане Віталію, в мене депозитний вклад закінчився в кінці лютого, спочатку видали трохи, потім грошей не було, а з середини березня ходжу в банк і забираю по 1000 гривень, правда останнім часом і їх нема. Вирішила переводити ці 1000 грн на карточку. Хоч розплачуватися можна в магазині. з такими темпами буду ходити ще пів року.
+
0
ivfrdeposyt
ivfrdeposyt
18 апреля 2014, 18:10
#
Розміщена на офіційному сайті інформація щодо встановлених лімітів стосується виключно ПЛАТІЖНИХ КАРТОК. Якщо ви не є маєте платіжної картки- банк НЕ МАЄ ПРАВА ВІДМОВЛЯТИ ВАМ У ВИДАЧІ ГОТІВКИ Така відмова банку є неправомірною і може бути оскаржена у судовому порядку. БАНК вводить вкладників в оману
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться