Жахливе обслуговування з елементами шахрайства

проверяется
Владислав Пожев\'як 26 декабря 2025, 23:34
Сталася неприємна ситуація після якої обов’язково зміню банк для отримання заробітної плати! Мав 2 рахунки в Ukrsib банку до яких були під'єднані картки. Завжди знімав власні кошти з рахунку без комісії. Сьогодні також вирішив зняти кошти з картки, на картці було 20000 грн, зняв 10000, після чого на рахунку стало меньше 10000 грн, про комісію при знятті нічого сказано не було. Зайшов у банкінг, подивився- пише зняття готівки 10000 іншої суми не вказано. Замовив виписку за сьогодні і побачив що при знятті 10000 знялося 10210. Звернувся до служби підтримки, дізнатися як зняли на 210 грн. Консультант служби підтримки повідомив, що так як на картку вже не приходить заробітна плата, тариф змінився автоматично, що якщо я хочу знати тарифи, то потрібен їх самостійно дивитися у додатку. Повторюю, що мене ніхто не повідомив про зміну тарифу на рахунок і я заплатив 2,1% з власних коштів без будь якого попередження. Дуже незадоволений роботою і таким обслуговуванням, дуже шкода що банк не зацікавлений в збереженні своїх клієнтів. Нікому не рекомендую цей банк, якщо Ви не хочете, щоб Ваші кошти взяли без Вашого відома!!!

Курс валют в Укрсиббанке

Курс валют в Укрсиббанке

Главная / Банки Украины 🏦 / Укрсиббанк 💰 / Отзывы о Укрсиббанке 📝 / Жахливе обслуговування з елементами шахрайства