Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Не виконують рішення КМУ от 02.03.2022 198-р

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
0980411366 24 февраля 2023, 14:21
Отделение по адресу: Одесса, ул. Софиевская, 32
25.08.2022 року було накладено арешт на мій картковий рахунок у зв’язку з тим що надійшла постанова від приватного виконавця на підставі виконавчого напису приватного нотаріуса про якусь заборгованість перед не відомою мені організацією з повернення боргів з якою навіть не має можливості зв’язатись тому що номери телефонів не є дійсними, так я маю проблемний кредит але не згоден з сумою та мав намір звернутись до суду, але не маю поки такої можливості так як знаходжусь в лавах ЗСУ та дуже обмежений в своїх діях!!! Сума до стягнення за виконавчим документом становить приблизно 12000 грн., а приватний виконавець своїм рішенням заарештував весь рахунок, на підставі рішення КМУ від 02.03.2022 #198-Р я звернувся до банку з проханням дозволити видаткові операції з мого рахунку тому що як зазначено в рішенні КМУ сума стягнення не перевищує 100000 грн але банк мені відмовив тому що вони не розуміють що таке сума до стягнення, а що таке сума заарештованих коштів і кажуть що так як арешт накладено на всі кошти вони не чим не можуть допомогти!!! Далі більше, так як сума на рахунку в банку значно більша за суму боргу, мною було прийнято рішення сплатити борг, після закриття виконавчого провадження і отримання інформації через ДІЮ, упевневшись що приватний виконавець надіслав в банк усі необхідні документи я знов звернувся до банку з проханням зняти арешт, але спочатку мені відповіли що документи знаходяться на опрацюванні а потім сказали що документи взагалі не надходили!!! Хоча приватний виконавець направив їх двічі і перевіряючи статус впевневся що вони доставленні але не опрацьовуються банком!!! Отаке ставлення до клієнтів банку! Робіть висновки!

Комментарии - 4

+
+30
0980411366
0980411366
24 февраля 2023, 15:40
#
Не знаю читають в Укрсіббанку чи ні ці отзиви, але через годину рахунок було розблоковано!
+
0
natashaGra
natashaGra
25 февраля 2023, 17:23
#
Наверное стали просматривать, вообще они здесь никогда не отвечали. Зато награды от этого сайта получали , как — загадка
+
0
Sv5724
Sv5724
7 марта 2023, 8:07
#
Доброго дня.
А як можна робити висновки, якщо цей недобанк, просто в змові з роботодавцем, де працює людина, відкривають вам договори, не узгодивши жодним чином бажання людини.
Недобанк про який ви говорите, відкриває з/п карти, за домовленістю з роботодавцем. Мені поставили умови, при відкритті рахунку, що я не буду отримувати з/п, якщо не підпишу договір. Тобто підпис отримано методом шантажу. Відвязатись від непотрібного банку неможливо, вони підключають самовільно послуги, якими не користуються користувачі, та самовільно знімають за них гроші.
Так даний недобанк, відкрив на моє прізвище собі, дві карти, судячи з усього, таке зловживання викликано корисними мотивами, щоб отримати винагороду за відкриття карток, працівники недобанку, йдуть на такі дії.
Банк отримує комісію за поповнення моєї карти, комісія стягається з моєї зарплати. Я щоб користуватись своїми грошима, та унеможливити розголос з сторони недобанку, про свої витрати, переводжу свою зарплату на карту Приват банку, клієнтом якого я є багато років, та довіряю цьому банку.Як можна позбутись нав'язаних карток даного недобанку, не оплачувати нав'язані послуги, якими я не користуюсь, та не згоден щоб з моєї карти мародерили гроші за незамовлені послуги? Як отримувати з/п, працювати, та відвязатись від такого лиха?
+
0
Anna91165
Anna91165
22 марта 2023, 23:43
#
Малюють суму заборгованості, яка їм заманеться, «прострочену заборгованість» у розмірі 21 тис намагаюся платежами по 5 тис погасити вже 4 місяць, вона не просто не зменшується, а збільшується! Було 21 тис, стало 24… Кредит я таки там погашу, але позакриваю всі рахунки і буду обходити десятою дорогою, і в жодному разі нікому не порекомендую!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Укрсиббанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.05 42.95
USD 39.35 39.9
Все курсы банка

Курс валют в Укрсиббанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.05 42.95
USD 39.35 39.9
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Укрсиббанк 💰 / Отзывы о Укрсиббанке 📝 / Не виконують рішення КМУ от 02.03.2022 198-р