Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Укрсиббанка: Львов, ул. Научная, 64

Адрес:
Львов, ул. Научная, 64
Телефон:
729
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-17:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
19 декабря 2023, 15:49
19 січня 2023 року, отримав переказ коштів (через IBAN) у розмірі 48900 грн. на гривневий рахунок в Укрсиббанк з іншого банку України.
Укрсиббанк стягнув комісію у розмірі 489 грн. за ПОПОВНЕННЯ рахунку.
Висновки робіть самі. Не рекомендую мати справу з Укрсиббанком.
Комментарии (3)
4
13 апреля 2021, 20:17
Обслуговувася близько 4 років без серйозних проблем. Проте останні місяці почались значні проблеми:
— з'явилась комісія на зняття валюти (виходить коли її зараховували на рахунок були одні умови, а вже потім вирішили отримати собі комісію без попереджень)
— 3чі проходив верифікацію в їх відділенні бо вони щось не могли розібратись і в результаті рахунок взааглі заблокували і тепер вже декілька днів немає доступу до коштів на приватних та ФОП рахунках
— вищі комісії від інших топ 10 банків — які як бачимо нічим не виправдано

вище перелічне спонукало мене перейти на обслуговувавання в інший банк
Написать комментарий
1
28 января 2021, 21:43
Поклав $20 000 просто на зберігання (без депозиту), оплатив 500 грн за відкриття карткового рахунку на рік. Вони через 3 місяці одним повідомлення в аплікації повідомили про те, що змінюють тарифи та знімали з мене по 500 грн в місяць за цей новий тариф, а після цього, коли я прийшов знімати кошти — вони повідомили, що тепер є комісія за зняття готівки в розмірі 1.5% і я заплатив їм ще $300.
Ні я, ні всі мої друзі та родичі ніколи в житті не подивляться в бік цього банку, усі мої 14 айтішних ФОПів з компанії вже завтра поміняють банк. Так тримати і бажаю подальших успіхів у обдиранні людей.
Комментарии (1)
1
11 декабря 2020, 16:58
Сьогодні (11.12.2020р.) я відкривав картку New card у відділенні №907 у м. Львів на вул. Науковій 64 та хочу поділитись своїм негативним досвідом. Мене приголомшив низький рівень обслуговування та абсолютна відсутність процесів які стосуються видачі картки. Оформлення картки зайняло 45 хв. Я обслуговуюсь в багатьох банках, але це абсолютний антирекорд.
В 12.50 я зайшов у відділення, в залі працював лише один менеджер, до якого не було черги, проте в нього обслуговувалась клієнтка. Мені було запропоновано присісти та зачекати. Втім після мене зайшов інший відвідувач якого все ж запросили першого до обслуговування та попросили мене зачекати ще.
В 13.05 я сів за стіл для оформлення документів і копіювання моїх документів.
В 13.20 мені видали квитанцію на отримання картки і повідомили що я маю зайняти загальну чергу до каси щоб отримати картку. (хочу наголосити що в хороших банках після оформлення документів менеджер або сам видає картку, або проводить клієнта до каси поза чергою де вона в пріоритеті отримує картку. В крайньому випадку після початку оформлення можна було повідомити про доцільність зайняти черги до каси якщо всюди окремі черги). В моєму випадку обслуговування 4 клієнтів попереду зайняло ще додаткових 15 хв. оскільки працювала лише одна каса, інший касир був на обіді.
в 13.35 я вийшов з відділення з абсолютно негативним враженням від співпраці з банком, хоча по суті вона ще й не розпочалась.

Я цілком розумію право кожного на обід, але працювати в такому режимі -це просто пародія та знущання над клієнтами в час пандемії, адже кількість людей в залі ніхто не контролює, крісла для посадки знаходяться поруч, відсутня будь-яка соціальна дистанція. Оформлювати картку, яку я попередньо оформив через мобільний додаток скинувши скани всіх документів протягом 45 хв. в час пандемії- це злочин. Також я був здивований що менеджер не запитував мене про зміну роботи, місця проживання, номеру телефону- а просто роздрукував анкету з даними 10 літньої давності які вже не актуальні.
Займання декілька разів черг всередині відділеня банку- це абсолютно неприйнятно в 2020р.
Написать комментарий

На странице собрана вся информация про отделение Укрсиббанка по адресу Львов, ул. Научная, 64.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Укрсиббанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Укрсиббанка  расположенном по адресу Львов, ул. Научная, 64- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.