УКРГАЗБАНК, 100 ВІДОСТКОВА БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ТА НЕКОМПЕТЕНТНІСТЬ
В серпні місяці 2026 року мені був заблокований доступ в мобільний додаток Укргазбанк. Ніяких офіційних повідомлень щодо причин блокування і пояснень щодо подальших дій станом на 11.09.2026 я не отримав. 20.08.2026 Я здійснив візит відділення банку за адресою м. Одеса, вул. Академіка Королева, буд. 70. На відділенні я також не зміг отримати офіційного повідомлення щодо причини блокування, а також письмових роз’яснень що мені робити в подальшому. Мої багаторазові звернення в контактний центр також не дали результату. На відділені 20.08.2026 мені надали реквізити для погашення кредитної заборгованості. 09.09.2026 я спробував відправити гроші за вказаними реквізитами але гроші повернулись відправнику з поміткою «рахунок отримувача на попередньому закритті». 11.09.2026 я зробив візит в теж саме відділення з метою погашення всієї суми заборгованості готівкою. Співробітниками Банку мені булі ВІДМОВЛЕНО в погашенні заборгованості, причину відмови повідомили усно «рахунки в стадії закриття». 14.09.2026 в мене закінчується пільговий період по кредитному рахунку. Якщо станом на 14.09.2026 банк не надасть мені реквізити для погашення заборгованості та/або нарахує мені відсотки за користування кредитним лімітом я подам скаргу в Національний Банк України.