Приватбанк не видає долари навіть при попередньому замовленні
Кривий Ріг.
ПриватБанк по вул С.Бандери четвертий місяць не видає мої долари США, ні через касу ні через перерахування на інший рахунок в іншому банку.
Четвертий раз оформлюють заявки, ДУРДОМ.
Люди, не кладіть гроші на рахунки ПРИВАТБАНКА, заморитесь бігати за ними
Четвертий раз оформлюють заявки, ДУРДОМ.
Люди, не кладіть гроші на рахунки ПРИВАТБАНКА, заморитесь бігати за ними
В касі кажуть, що готівкових доларів немає, але вони є. І в касі їх було не мало. Попереднього разу, коли замовляла валюту, просила касира зняти більшу суму, ніж замовляла, але мені відмовили, хоча я прийшла в кінці робочого дня, і наступного клієнта касир не встигла б прийняти. Це стосовно попереднього замовлення. Міняти по грабіжницькому курсу банка я не збираюсь. Більше не планую користуватись посугами даного банку. Та нікому не раджу. Йде війна, а цей банк наживається на людях, та приймає неправомірні дії по відношенню до клієнтів.
Ваша заявка на замовлення готівки була скасована по причині тимчасових складнощів у логістиці доларових банкнот із-за кордону. Ми приносимо вибачення за надані незручності та пропонуємо сформувати нову заявку. Якщо замовлення коштів буде виконане — Ви отримаєте про це повідомлення.
При замовленні і доставці певної суми готівки на відділення вона резервується за клієнтом. Касир має змогу видати саме ту суму, яку замовив клієнт. Якщо в касі є інша наявна готівка, яка замовлена іншими клієнтами, вона за ними зарезервована і недоступна для розпорядження касиру, окрім, як для видачі тим клієнтам, які її замовили.