Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Плата за СМС WEB-банкінг «Ощад 24/7», Mobile-банкінг «Ощад 24/7»

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
tarasb 30 октября 2015, 21:36
Ситуация такая.
Заметил что со счета пропало 5 гривен, оказалось что сняли за Fee for SMS Pack (Плата за SMS обновления). Оказывается это сумма за пользование полноценным WEB-банкінгом «Ощад 24/7», Mobile-банкінг «Ощад 24/7» (СМС информирование о каждой операции списания/пополнения при помощи WEB-банкінг «Ощад 24/7», Mobile-банкінг «Ощад 24/7»)
Но для пользования этим WEB/Mobile требуется подключить «Базовий»: SMS-банкінг (отримання SMS-при кожному поповненні та/або списанні з рахунку.)
У меня этот «Базовий»: SMS-банкінг не подключен, я не могу получить код по СМС для подтверждения операции в WEB/Mobile.
За что у меня сняли 5 гривен?

Комментарии - 15

+
0
tarasb
tarasb
1 ноября 2015, 16:47
#
Отвечу сам себе.
Когда вы подключаете WEB-банкінг «Ощад 24/7», или Mobile-банкінг «Ощад 24/7» то сразу же активируете SMS-банкінг, и плата за него в месяц 5 гр. Но так как вашего номера нет в базе (вы же не заказывали SMS-банкінг) то и SMS приходить не будет, а плата сниматься будет.
Решение: вы звоните на горячую линию и вносите свой номер моб.телефона, или отключаете WEB-банкінг «Ощад 24/7», Mobile-банкінг «Ощад 24/7».
+
0
PaUk66
PaUk66
10 ноября 2015, 13:07
#
Когда я получала карту и договор, то специально уточнила, что SMS-информирование мне не нужно, потому что я буду пользоваться банкингом. Девушка, что меня обслуживала, сказала, что подключение к WEB-банкингу бесплатное, и никаких денег за это не снимается.
А теперь вдруг выясняется, что с меня снимают каждый месяц по 5 грн?!!! Это просто безобразие!
В файле тарифов СБЕРБАНКА черным по белому написано:
«Операції в системі WEB-банкінг «Ощад 24/7», Mobile-банкінг «Ощад 24/7»: Підключення до системи WEB-банкінг «Ощад 24/7», Mobile-банкінг «Ощад 24/7» — не тарифікується»
К тому же, я специально не указывала свой номер телефона, чтобы меня не вздумали подключать к SMS-информированию. За что у меня снимают каждій месяц по 5 грн?????
Беспредел какой-то! Номера нет — а они берут плату за смски!!!
+
0
- Zloy - .
- Zloy - .
29 июля 2016, 12:13
#
Такая же история и у меня.Мне говорили что за СМС будут снимать 2.50 грн. теперь откуда то взялось 5 грн.
Обдираловка какая то!
+
0
OschadbankUA
OschadbankUA
29 июля 2016, 12:44
#
Добрый день! Со всеми действующими тарифами Вы можете ознакомиться перейдя по ссылке: www.oschadbank.ua/ua/private/paycards/dogovir-taryf-inshe/
+
0
vitasxx
vitasxx
26 февраля 2018, 12:23
#
В мене взагалі після приватбанку перехід до ощадбанку це як повернення в СРСР (я працював на державній роботі і там всім сказали що хто не перейде до ощадбанку того звільнять). Тепер маю дві картки ощадбанку: зарплатну і пенсійну — за кожну в мене нагло забирають по 7 грн., тобто разом 14 грн. Приват за три свої картки не бере ні копійки. Я вимушений заходити 1 раз в місяць в ощад 24 щоб перекинути пенсію на приват 24 (оплатити комуналку, дитячий садок, інтернет, купівлю в інтернеті і тд.) і за 1 вхід в ощад 24 в мене автоматично знімають 14 грн. Я відключаю цю послугу, но через місяць знову заходжу в ощад 24 і ще раз мінус 14 грн. Не дивно що ніхто при купівлі-продажі в інтернеті ніколи не хочить користуватись ощадбанком а лише приватбанком. Заплатити за газ через ощад 24 можуть лише жителі м. Київ і Одеси. Тобто я не можу заплатити за газ, я не можу купити-продати в інтернеті через ощад 24 но повинен заплатити ощадбанку 14 грн., все це я роблю через приват 24 і не плачу ні копійки. ЯКЩО 14 грн. — це невелика суму то нехай ощадбанк НЕ ПРИНИЖУЄТЬСЯ і НЕ БЕРЕ З МЕНЕ ПРОСТО ТАК ЦІ 14 грн., нехай зробить сервіс щоб всі добровільно користувались його послугами. Але ні — краще «мелочь по карманах тырить» в пенсіонерів і інших залежних від держави осіб ніж працювати по європейськи, ощадбанк — працює по радянськи. Ось Вам і наші здобутки. Приїду з закордону обов'язково піду в пенсійний фонд щоб взнати як перевестись в Приватбанк. Слава Україні. Героям слава.
З повагою.
+
0
OschadbankUA
OschadbankUA
26 февраля 2018, 17:09
#
Доброго дня! Пакет «Розширений» за послугою смс-сервіс надається автоматично при підключенні до системи WEB/Mobile-банкінгу. Спалати комунальні послуги можна в Ощад 24/7 за довільними реквізитами без комісії.
+
0
vitasxx
vitasxx
26 февраля 2018, 18:11
#
Доброго часу доби OschadbankUA. Поясніть чому Приватбанк безкоштовно надає смс банкінг, а Ощадбанк примусово за вхід до системи стягує гроші зі своїх клієнтів. Чесний банк робить такий сервіс щоб клієнти добровільно користувались його послугами, а шахрайський банк — користуючись адмінресурсом примусом, шантажом та іншими незаконими методами збільшує число своїх клієнтів та примусово надає різні платні послуги які клієнтам не потрібні. Політика Ощадбанку привела до того що добровільно ніхто не хоче мати справу з клієнтами Ощадбанку, всі хочуть щоб були реквізити Приватбанку. НАВІЩО платити за смс банкінг в Ощад24 коли в Приват24 ці послуги надає АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО??? Керівництво Ощадбанку в своїй політиці що користується блатним висловом «Без лоха и жизнь плоха»??? Чому ніхто ніколи не похвалив роботу цієї установи, а лише скарги і скарги.
З повагою
+
0
OschadbankUA
OschadbankUA
27 февраля 2018, 9:34
#
Тарифи банку встановлюються після детального аналізу ринку.
+
0
Валерий Савчук
Валерий Савчук
12 июня 2018, 22:29
#
Что-то паршиво вы «аналізуєте ринок»! За год содрали в наглую за смс-ки, которые я в глаза не видел, почти 90 гривен. А сколько таких, как я! В Приватбанке на вложенные деньги начисляют проценты и смс бесплатные, (ПРИХОДЯТ в отличие от ощад24). А вам только бы хоть что-то урвать…
Краще аналізуйте!!!
+
+5
Алексей Пастушенко
Алексей Пастушенко
5 августа 2018, 21:49
#
Зачем 7 грн выкидывать на ветер? если в «привате» эта услуга бесплатна. При окрытии карты, стоит об этом предупреждать, хотя бы потому, что отправили получать пенсию в принудительном порядке.
Но всё делается просто, раз в месяц снимете наличку и ложите её на карту ПриватБанка, пользуетесь благами «приват24» абсолютно бесплатно

Одно не понимаю, зачем есть возможность отключать sms-информирование, если после отключения в «Ощад 24/7» уже не попасть. Бред какой то.
+
0
scientistvik
scientistvik
27 февраля 2019, 10:06
#
Не користуюся послугами Ощадбанку, але придбав стартовий пакет Vodafone, а за декілька днів цей чудо-банк підключив мені sms-банкінг.
+
0
Николай Дегтярев
Николай Дегтярев
9 декабря 2019, 13:23
#
Тоже имею карту в ощаде, на которую заходит субсидия. Поначалу перегонял на свою приватовскую, а потом оплачивал коммуналку. Сейчас пользуюсь easypay.ua, многие платежи без комиссии, а если заводишь деньги (более 500гр) на их виртуальную карту, то и можно кэшбек получать (пока только при оплате интернета.)
+
0
Sincere
Sincere
24 декабря 2019, 16:36
#
Я так зрозумів прочитавши відповіді від Ощадбанку ,що потрібно звертатись до юрістів або антимонопольного комітету з монетизацією льгот всіх українців практично заставили відкривати рахунки в Ощадбанку у якого дуже підозрілі аналітики ринку,7 гривень невеликі гроші В Україні 11 млн.пенсіонерів не рахуючи льготників хто наварює них зараз баригі,хапуги чи може попередникі.
+
0
Юрій Тарас
Юрій Тарас
9 апреля 2020, 14:51
#
Кожного разу відразу після входу до Ощад24 «відключав» смс-інформування. У минулому місяці автоматичного підключення не було. А сьогодні було автоматичне підключення - прийшла смс-ка. А при спробі самому відключити це неподобство (не подобається мені!) прийшло смс «Vybachte, u tciliakh bezpeky SMS-banking za vashoiu kartkoiu .... ne mozhe buty vidliucheno. oschadbank.ua/chat». Тобто Ощадбанк знову нав'язує клієнтам додаткові послуги.
так само ОщБанк нав«язує продовження депозиту: у мене депозит закінчувався 5-го числа; я прийшов 5-го, але мені депозит не віддали бо »о 12-й годині депозит автоматично продовжено« -»треба було звернутися до 12-ї і тепер дострокове повернення депозиту не передбачене договором".  Обуренню моєму не було меж!
Гіршого банку не зустрічав!
+
0
Юрій Тарас
Юрій Тарас
9 апреля 2020, 15:27
#
Подзвонив на контакт центр 0-800-210-800 , відповіли, що можуть зняти смс інформування у телефонному режимі. Для цього треба назвати кодове слово або день народженння, № паспорта і ід.код . Відключили але попередили, що при кожному входженні до ВЕБ-банкінгу (їхнього банку) смс інформування буде знову підключатися автоматично. І знову дзвонити у Контакт центр !?
Отака кумедія із Ощадбанком.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Ощадбанке

Валюта Покупка Продажа
USD 38.35 38.8
EUR 41.85 42.5
Все курсы банка

Курс валют в Ощадбанке

Валюта Покупка Продажа
USD 38.35 38.8
EUR 41.85 42.5
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Плата за СМС WEB-банкінг «Ощад 24/7», Mobile-банкінг «Ощад 24/7»