Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Ощадбанк — банк аферист

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Аркадий Шнеерсон 9 мая 2024, 19:44
Банк блокує зарплатні, пенсійні, соціальні виплати, допускаючи до рахунку третіх осіб, крім того, банк не має права роспоряджуватись на свій россуд суммами рахунків клієнтів, тому кожному чий рахунок заблоковано банком, повинен звертатися про порушення своїх майнових прав до поліції. Так як, що зарплата, що пенсія, що соціальні виплати є єдиним джерелом існування.
Ці шахрайські дії банку підтверджуються банком тим, що ні в жодному відділенні, будь-який консультант, не може надати інформації що до строків розблокування карт, гаряча лінія просто не працює, а гроші з рахунків утікають в невизначенному напрямку.
Що до звернення у вайбер, то там якесь бидло безмозгле починає патякати про якусь чергу, що розблокування проходить у порядку черги. Яка черга, хто її вставновлював? І якщо є така черга, то кліент при черзі повинен відразу отримувати номер у черзі, якщо воно офіційне. А так, це лише балачки, аби щось сказати, щоб відчепились.
Отже, самий головний злочинець, який організував цю схему — Наумов Сергій Володомирович, той хто дозволяє бандитські схеми у банку.

Комментарии - 7

+
0
19036256
19036256
9 мая 2024, 21:44
#
Аркадий Шнеерсон, більшість рахунків відкриваються у Ощадбанку, тому справ про зняття арештів більше, ніж в інших банках, тому існує черга https://minfin.com.ua/ua/company/oschadbank/review/362493 гаряча лінія не тільки Вам одному про чергу каже.Згодна з Вами, що треба вводити інформування клієнтів, але
+
+1
Ann42
Ann42
10 мая 2024, 8:37
#
Все так. Я звернулась до поліції, а також підготувала все до суду з вишкодуванням моральних та матеріальних витрат зі сторони банку. Те, що робить ощад , з рахунками,є порушенням банківської діяльності, за це має бути накладено штраф на банк. Дізнатися щось у чудо тіток які там працюють теж нереально
+
+30
19036256
19036256
10 мая 2024, 9:34
#
Ann42.Не зрозуміло, то Ви подали в поліцію, то Ваш банк швидко реагує, так у Вас борги не тільки в Ощаді? Просто люди вирішили, що під час війни необов’язково платити свої заборгованності, а вийшло навпаки, я не захищаю банки, але і люди повинні думати, ми на пенсії, але до арештів з рахунками слава богу не дійшло, важко але платимо.В Ощадбанку відкривають рахунки на багато більще ніж в іншіх банках, тому і великі черги розгляду справ.
+
0
BIELIKOVA OLENA
BIELIKOVA OLENA
17 мая 2024, 7:31
#
Валентина, Кумедні Ви 🤣
Де Ви брали статистику, що Ощад відкриває більше рахунків ніж інші банки 🤣
Якби ото з кимось сперечатись сидячі на пенсії
+
0
19036256
19036256
17 мая 2024, 13:39
#
Олена, це Ви не далекі у розумінні, Ви тут з’явилися з 18.04.2024, а я тут на відгуках з 2017 року,і багато читала, як люди жаліються, що багато підприємств не дають змогу вибрати інший банк для одержання зарплат, крім Ощадбанку, тому я для себе зробила такий висновок, а ще я ніколи не стикалася з блокуванням рахунку за борги,і про чергу роблокувань рахунків теж тут прочитала, до речі не від одного постраждалого.І чого б це не розблокувати рахунки, якщо всі документи від виконавця одержані банком, не приходить Вам на думку? З вредності, чи чому?
+
+1
Ann42
Ann42
10 мая 2024, 8:39
#
Хто пише що багато відкриває рахунки и т. п. скажіть, а у мого не багато рахунків??? Я впевнена що більше ніж в ощад, але ж все швидко та оперативно. В ощаді просто не працює ця система та банк хоче використовувати Ваші власні кошти на свій рахунок. Тупий банк, тупі співробітники. Хай поліція та суд розбирається.
+
+1
19036256
19036256
10 мая 2024, 9:51
#
Треба вимагати у банка створення каналу інформування про черги розгляду питань по виконавчим рішенням, бо на гарячій лінії ніхто нічого не знає.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться