ШАХРАЙ з номером Карти 4790 7299 1489 2104
4790729923553812 мошенничество. Типо военний, а когда спрашивал детали сразу заблочил и удалил переписку, и сообщения в чатах почистил, урод
- Yuliia Kotsukon
- 30 ноября 2024, 22:57
4790 7299 2304 3525, також попала на шахрайство із цією картою. Через блаблакар побачила спільну поіздку. Ми ж давай заказувати, скасували. Написали в лічку типу звʼязатись на тг.
Ось власне тг, предаставились як фірма, дуже ж зідзвонились. Онлайн квиток і так далі.
Переповнювали емоціі, бо автобус поіхав без нас, а з ними, найранніший маршрут яким можна було скористатись.
Скинули кошти.
Після чого. Звʼязується із нами «фінанансовий менеджер» 🤣
Зараз пишу смішно, що повелась. Але ж тоді на емоціях.
Телефонує нам і каже, що потрібно скинути одним платежем там на 20грн більше, аніж скинули, ахах
Тут я і зрозуміла, ніякоі спільноі поіздки нема. Мошенніки. Зеки 🤡
Я сказала кидати не буду. І все. Мене скоріш за все заблокували, бо вже не показує, коли вони були в мережі.
Телефонути, розбиратись. Безсенсово.
Вони і надаі будуть намагатись поїздити так, аби отримати своі кошти.
Тому будьте уважні.
Я тільки пізніше замітила. Що на блаблакарі. Це тільки створений профіль. І 14 ідентичних поіздок, Богдан, 41рік
Подавши скаргу у блаблакарі.
Богдан пропав 😀
А ось Григорій, 42роки, і така ж ціна на «спільну поіздку» появилась. Я знову подала скаргу. Наче більше не наблюдала.
Але вирішила. Карту потрібно засвітити)
Мошенник с олх, продает якобы видеокарты с Европы, типа не отправляют олх доставкой и берет предоплату, взял 500 и пропал, не отвечает и т. д. объявление все удалил, по аккаунту с 2023 г, представляется Олександр, Киев, номер карты 4790729954741955, его профиль https://www.olx.ua/list/user/19i1mg/
Курс валют в Ощадбанке
PLN | 10.55 | 11.15 |
Посилання на шахрайську сторінку: https://www.instagram.com/ukraine.real.follows/
Будьте уважні.
Інформаційне повідомлення в ОщадБанк я уже відправив.
Посилання на сайт кіберполіції: https://cyberpolice.gov.ua/declare/