Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Затягують з видачею картки киянина

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
2923804A 3 июня 2020, 12:12
Заздалегідь, перед закінченням терміну дії картки на початку березня 2020, я звертався в Ощадбанк для переоформлення картки (термін дії — 03.2020) — відмовили, сказали чекайте — ще рано. В березні введено карантин і термін дії картки продовжили до 1 липня, а про дію транспортного додатку чомусь забули.

Коли відкрилось метро після карантину при проході через турнікет метро — пише картка (киянина) не дійсна.
Звернувся в Ощадбанк де отримував картку, перевірили — картка діє — термін дії картки був продовжений до 1 липня в зв'язку з карантином — відіслали в сервісний центр метрополітену.

В сервісному центрі сказали, що картками виданими Ощадбанком не займаються — відіслали на гарячу лінію ГІОЦ (044 3665555).ГІОЦ перевірив за номером на звороті картки — транспортний додаток на картці не діє — відіслали знову в ОЩАДБАНК.

Ощадбанк пообіцяв оформити і видати нову картку киянина не швидше ніж через місяць — при цьому нав'язали відкриття особистого рахунку в Ощадбанку, який мені не потрібен.

Та сама історія у моєї дружини (теж пенсіонерки) — ми отримували картки киянина в один той самий термін — вже кілька разів ходить на прийом до менеджера ОЩАДБАНКУ — РЕЗУЛЬТАТ НУЛЬОВИЙ.

Виходить що пільга пенсіонерам на проїзд в громадському транспорті протягом більше місяця діяти не буде?

Надіюсь отримати відповідь на свій запит.
Ощадбанк
Ответ банка
3 июня 2020, 14:23
Доброго дня! Перепрошуємо за спричинені незручності, але перевипуск Картки Киянина це довготривалий технологічний процес у якому задіяні багато учасників. Максимальний термін виготовлення дійсно може тривати до 30 днів. Про готовніть картки та наявність її у відділенні банку, ви можете дізнатись за допомогою смс-інформування, яке буде направлено на ваш фінансовий номер, або зателефонувавши до контакт-центру банку: 0800-210-800.

Комментарии - 3

+
0
2923804A
2923804A
3 июня 2020, 15:43
#
Якщо «перевипуск Картки Киянина це довготривалий технологічний процес», то чому не почали його заздалегідь, коли я звернувся про перевипуск картки на початку березня 2020 р., а відфутболили мене, поки не почався карантин ?
Ощадбанк 100 % володіє інформацією про закінчення терміну дії карток киянина і контактами клієнта і може організувати цей процес без затримок, як це виконують інші банки.

З повагою,
Олексій Сіваченко
+
0
19036256
19036256
3 июня 2020, 20:24
#
2923804A
,звоните на горячую линию и слушайте бота,выбираете пункт,который касается получения новой карты.Робот бот.скажет,что Вам придёт СМС о готовности карты и месте,где можно её получить.Кладёте трубку и сразу же приходит СМС.Я только,что так сделала.Тоесть пока Вы не позвоните на горячую линию,статус изготовления карты будет-«изготавливается»,а после звонка происходит активация информации.После получения новой карты,активируйте её в банкомате,например один раз в день узнать баланс на карте(1раз бесплатно,остальные разы платные),вставив в банкомат.
+
0
19036256
19036256
3 июня 2020, 20:35
#
https://www.oschadbank.ua/ua/term не написано о проезде в транспорте, только для карт, которыми оплачивают или снимают наличность…
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Затягують з видачею картки киянина