Хочу розмістити депозит в доларах
Під які відсотки можна розмістити депозит в долара США більше 10 тисяч на термін 3 місяці? Умови розміщення вкладу?
6 октября 2014, 17:13
Шановний, Paduslav. Ознайомитися з діючими депозитними програмами та умовами Ви можете на нашому сайті: www.nadrabank.ua/site/page.php?lang=RU&id_part=96
- Богдан БОГДАН
- 6 октября 2014, 16:14
Шановний ви що смієтеся? Ви камікадзе?
Умови дуже прості під 11%, ви віддаєте банку усю сумму одразу, а потім коли закінчиться термін вашого депозиту будете ходити мінімум півроку забирати свої грощі по 200 долларів на добу. Як що до того часу в банк не введуть тимчасову адміністрацію. Тоді вже, ще після декількох місяців отримаєте свій депозит у гривні за курсом доллара який був вставновленний Нацбанком на день введення тимчасової адміністрації. Між іншим хочу вас просвітити на сьогодні людям не віддають взагалі жодного доллару за депозитами які закінчилися навіть два місяці тому. У банку надра розворували усі грощі ось така чудова пропозиція! Приєднуйтеся сміливіше до лохотрону від надри!
- владимир олефиров
- 6 октября 2014, 21:18
На день 200 долларов, это круто! И не так уж и плохо! Если это правда.В чем я очень сомневаюсь!
И опять троляка! Неужели вы поверили, что вот так зашел человек почитал сотню истерических отзывов с проклятиями и историями невозврата в валюте и решил положить 10 000 тыс. Это Вам пример от банка вот мол люди не боятся вносят, а вы нехорошие кипишуете и забираете. Сами запустили — сами ответили. Сколько еще нужно вбросов, чтоб люди научились их отличать?
- владимир олефиров
- 6 октября 2014, 21:16
Не камикадзе, а банковский троль!!!