Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Казнить нельзя помиловать

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
joui 7 июня 2016, 8:36
Зі слів НБУ виходить така картинка: куратор працював у банку понад півроку;
23.12.2015р. нбу визнав банк проблемним через ризикову діяльність, але не ввів жодних обмежень, не зробив нічого для того аби цю ризикову діяльність заборонити чи хоча б знизити;
За два дні, під носом нбу і КУРАТОРА:1)звільнився Голова правління, 2)банк продав кредитний портфель, 3) банк «збільшив тягар на Фонд на1,1 млрд.», 4) власник продав контрольний пакет акцій.
А тепер по пунктах: 1) «Куратор, який працює в банку, повинен бути забезпечений окремим приміщенням, яке обладнано необхідними меблями та комп'ютерною технікою з можливістю перегляду в режимі реального часу всіх операцій банку і його клієнтів.
На куратора покладаються такі повноваження: контроль за проведенням банком різних операцій, ініціювання нарад з керівництвом банку, присутність на зборах акціонерів, засіданнях правління і наглядової ради банку, узгодження пов'язаних з рухом коштів рішень керівництва банку, винос за межі банку копій документів, що свідчать про порушення банком нормативно-правових актів НБУ. »

Комментарии - 9

+
+17
joui
joui
7 июня 2016, 8:36
#
Тобто, куратор бачив кожну операцію, кожну проводку проведену банком. Між іншим, рахунок ІРЦ був, також у михайлівському, в моєму договорі вказаний саме той рахунок з якого кошти повернулись. Виходить під носом у куратора банк відкривав рахунки для ірц, ставив свої печатки, працівники банку підписували, бачив, як на рахунок ірц, відкритий у банку постійно надходять чималі суми(бо ж мова йде про 1,1 млрд.), повертаюься з ірц на поточні рахунки клієнтів. Банк ще ж займався страхуванням, чого лише можна і не можна (навіть, котиків і песиків) і також на договорах ставили печатки, підписи. Звичайно, куратор повідомляє про то нбу. І шо? Які дії нбу?
+
+8
joui
joui
7 июня 2016, 8:37
#
Так ось, як діяв нбу в інших проблемних банках – кількість депозитів(Видів), які можна було відкрити залишали 1-2, процентні ставки знижували вдвічі, встановлювали ліміти на видачу готівки та безготівкові перерахунки, без погодження з куратором жодного руху по рахунках не було. Вкладники по декілька місяців завалювали нбу скаргами про не повернення коштів, встановлення жалюгідних лімітів (250 грн.на добу). А тут нбу в кращому випадку бездіяв.
2) Голову правління банку призначає і звільняє наглядоваа рада банку, і якщо куратор працював в банку, він обов’язково повинен бути присутнім на цих зборах,
2)те саме стосується і кредитного портфеля,
+
+16
joui
joui
7 июня 2016, 8:38
#
3)яким чином банк «збільшив тягар на Фонд» 19 травня, то виходить про те, що буде введена ва знали ще 18-19 травня, що це інсайдерська інформація чи злочинна змова нбу з власниками банку? Відповідь очевидна! А для клієнтів видумали казочку про непрацюючу операційну систему, сліпого, глухого зв’язаного, з кляпом у роті куратора, про 1,1 млрд. – гра на упередження, щоб потім лише оголосити, що все нікчемне, форд… Так просто!
4)де ви бачили такого простака, який би купив контрольний пакет акцій банка, не поцікавившись його ліквідністю, активами. Якщо людина купує, навіть, кіоск, то перевіряє наявність документів, борги, чи не знаходиться цей кіоск в заставі і т.п і.д. А тут контрольний пакет, як кота в мішку – це ще одна казка від нбу.
+
0
денег нет...  но вы держитесь
денег нет... но вы держитесь
7 июня 2016, 22:46
#
Общался непосредственно с банкирами других банков все однозначно с улыбкой сказали что не мог не видеть и не знать НБУ его кураторы которые с 25декабря мониторят банк… все описаное выше вами не могло не согласовываться с НБУ
+
+10
joui
joui
7 июня 2016, 8:39
#
Тепер куратора «представить к ордену», бо він ого ж як підставлявся –«закривав» очі на все, бездіяльність нбу, то таке, а куратор має конкретне прізвище!
З усього цього очевидно, що це змова банківської мафії та державної.
А так як, зараз на «гребнє волни» офшорний скандал пані г. і інших високо посадовців (це ті що дуже платять податки нашій державі!), має сенс звернутись не лише до генпрокуратури зі скаргою на злочинні дії чи бездіяльність нбу, а й до антикорупційного комітету, до депутата О.Ляшка, який обожнює пані г. та її офшори. Просити О.Дубинського надати інформацію, якою володіє. Тут немає чого розслідувати, все очевидно.
+
+24
DiGek
DiGek
7 июня 2016, 9:23
#
Слова, приписанные Берии — « у каждой ошибки есть ФИО». НБУ, ФОНД, куратор и т.п. ответственными быть не хотят. Вывод — кто-то должен быть виновен и пострадать финансово. И можно монотонно, как мантру, повторять — «я не виновен, деньги упали на текущий счет, я теперь как обычный вкладчик ну и т.п.», но суть это не меняет — кто-то должен быть виновен. Если хотите что-то изменить — собирайтесь с плакатами под НБУ. Если будете пассивными, прокатят вас.
+
0
Наталя Ех
Наталя Ех
7 июня 2016, 10:55
#
100% ЗГОДНА
+
0
катя пух
катя пух
7 июня 2016, 23:10
#
Абсолютно с Вами согласна, нужно писать Ляшку!
+
+2
Joseph Hunnigan
Joseph Hunnigan
7 июня 2016, 14:57
#
Ща сюда прибегут троли, они над другими постами трудились и у них перерыв, и все вам объяснят со статьями прогнивших кодексов, которые им секретарши под нос подсовывают! :+)
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться