Минфин - Курсы валют Украины

Установить

что с выплатами по депозитам

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
fox12 10 октября 2016, 15:17
как это все надоело отдайте мне мои деньги Помогите

Комментарии - 22

+
0
kruwta123
kruwta123
10 октября 2016, 16:48
#
У вас був капітал чи депозит?
+
0
Igor Sahrin
Igor Sahrin
10 октября 2016, 17:09
#
На рекомендовані листи не відповідають депозити які гарантуються ФГВФО не повертають.
+
0
kruwta123
kruwta123
10 октября 2016, 17:46
#
У вас був рух коштів 19-23 травня?
+
0
fox12
fox12
10 октября 2016, 17:24
#
Я все этознаю так что делать в милицию и в суд без ответа не пойдешь так что делать вешатся
+
0
Igor Sahrin
Igor Sahrin
10 октября 2016, 17:32
#
А гарант пообіцяв повернути.
+
0
Lfreeman
Lfreeman
10 октября 2016, 17:38
#
Гаран много чего обещал, а перед выборами еще больше обещать будет
ему что, язык без костей
+
0
денег нет...  но вы держитесь
денег нет... но вы держитесь
14 октября 2016, 12:55
#
Шановний ПЕТРО ОЛЕКСІЙОВИЧУ!
Ми, вкладники ПАТ «Банк Михайлівський» звертаємось до Вас з проханням сприяти у захисті наших громадянських прав, а також не допустити порушення наших законних фінансових прав у питанні щодо протизаконного і безпідставного блокування Фондом гарантування вкладів фізичних осіб виплат коштів за вкладами та поточними рахунками у ПАТ «Банк Михайлівський».
Підставою для нашого звернення стали численні офіційні заяви вищих посадових осіб Національного банку України та Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, які ледь не звинувачують нас у шахрайстві, оприлюднені після запровадження в ПАТ «Банк Михайлівський» тимчасової адміністрації, а потім неправомірні дії спочатку щодо заборони видачі довідок про стан поточних рахунків вкладників, потім прострочення термінів виплат сум, що підлягають відшкодуванню ФГВФО, не включення в списки на виплату всіх вкладників, які здійснювали будь-які операції в банку в термін 19-23 травня 2016року, блокування валютних та гривневих депозитів та багато інших порушень з боку посадових осіб Фонду в період тимчасової адміністрації та виведення з ринку ПАТ «Банк Михайлівський».
+
0
денег нет...  но вы держитесь
денег нет... но вы держитесь
14 октября 2016, 12:55
#
Таном на 15.10.16р більше двадцяти тисяч вкладників Банку так і не отримали свої гарантовані виплати, які, у відповідності до Закону, відшкодовуються в межах гарантованої суми до 200тис.грн. Проте більшість вкладників отримали Повідомлення з «НІКЧЕМАМИ» в який вказано, що вони повинні «повернути кошти, які їм не належать»! Інші вкладники, без наявних причин на це, отримали повідомлення, що «виплата по їх рахунку тимчасово обмежена», а решта вкладників взагалі не отримала будь-якої відповіді від Фонду про стан рахунку і не знають, що відбувається з їх грошима, хоча неодноразово зверталися до банку в період тимчасової адміністрації та Фонду під час ліквідації. У всіх цих випадках порушені як права вкладників, так і права громадян правової держави.
23 серпня в День Прапора України на Софіївській площі, після урочистостей, Ви нас почули і підійшли до групи вкладників банку Михайлівського, які просили Вас про допомогу і сказали: «Я дав розпорядження Кабміну створити міжвідомчу робочу групу, яка повинна вирішити проблему вкладників». Це відбувалося на очах сотень людей і транслювалося в прямих ефірах телеканалів. Через тиждень у Дніпрі на більше предметній зустрічі з вкладниками банку Михайлівського Ви пообіцяли, що на Міжвідомчій робочій групі, яка створюється, будуть визначені шляхи та прийняти рішення по виплаті вкладникам коштів, що підлягають відшкодування в рамках Закону при систему гарантування вкладів і наше питання буде вирішено до 15 жовтня 2016 року.
+
0
денег нет...  но вы держитесь
денег нет... но вы держитесь
14 октября 2016, 12:55
#
Ви направили листа від 30.08.16 р №1-1/612 Прем'єр-міністру України В.Гройсману про невідкладне утворення робочої групи.
Але потім почалися кругові перекидання «гарячого вугілля»: Прем'єр-міністр написав листа від 05.09.16р №31382/1/1-16 дирктору-розпоряднику ФГВФО К.Ворушиліну про невідкладне утворення робочої групи, з Фонду направили листа у відповідь, що Президент направив листа саме в Кабінет Міністрів про формування групи. Інші міністерства та відомства, які повинні брати участь затягували час та своєчасно не надавали своїх представників для формування групи, також не було визначено яка посадова особа буде керівником робочої групи та ін. Щотижня вкладники проводили мітинги під будинком уряду, вимагаючи виконати розпорядження Президента, але деякі посадовці, що інколи виходили до громадян-вкладників заявили, що «Президент не має права давати будь-яких вказівок уряду і це була лише «Просьба» і в уряді і так багато інших проблем», на питання «А проблема десятків тисяч людей це хіба не привід вирішити наше питання» була надана відповідь «Ну так це не наша проблема, нехай Фонд гарантування її і вирішує»… Ось таким чином не лише «виконують» Розпорядження Президента а і принижують та знущаються з тисяч вкладників банку Михайлівського, що стали заручниками невиконання Закону державними структурами. Станом на 15.10.16р Міжвідомча робоча група так і не почала свою роботу!!!
+
0
денег нет...  но вы держитесь
денег нет... но вы держитесь
14 октября 2016, 12:56
#
Ми вважаємо, що Ви, як гарант Конституції та наших законних прав, повинні взяти відповідальність на себе за бездіяльність державних органів, які існують саме на податки з доходів людей які і постраждали в результаті банкрутства банку, з яких близько 65% є пенсіонерами, а в Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях багато людей, що є переселенцями з зони АТО. Повинні бути вжиті заходи по встановленню всіх причетних до ситуації, що завдала фінансової та моральної шкоди десятками тисяч людей, а також болісно вдарила по іміджу України, як країни де існує верховенство права, де Президент є гарантом прав і свобод громадян і захищає громадян.
Нам пропонують звертатися до суду, оскільки у нас «виграшна правова позиція»!!! Але для цього нам не повинен суд, нам потрібно виконання ЗАКОНУ, згідно якого ми праві, і це визнають, як юристи, так і самі працівники Фонду!!!
І якщо ми, десятки тисяч громадян України, не знайдемо захисту в органах державної влади, то нам не залишиться нічого, як звертатися в усі міжнародні інстанції, в усі посольства іноземних країн та міжнародні фінансові організації та установи про допомогу та висвітлення проблеми, яка не вирішується. Але ми розуміємо, що це зашкодить нашій державі і тому ми сподіваємось бути почутими і готові до конструктивного діалогу в рамках міжвідомчої комісії по вирішенню ситуації вкладників ПАТ «Банк Михайлівський» в досудовому порядку.
.
+
0
dxcdxc
dxcdxc
10 октября 2016, 18:09
#
Много однотипных тем.
Вам одному не вернули, всем решили заплатить.

По факту, не плодите темы.
+
0
Светлана Щербина
Светлана Щербина
10 октября 2016, 19:07
#
Многим не вернули ПЗ открыто раньше 19 по 23 ответов на пиьма нет в суд идти несчем
+
+9
kruwta123
kruwta123
10 октября 2016, 20:47
#
Ответов нет тому що нема що відповідати, НЕМА ДО ЧОГО ДОМАХАТИСЯ
, вони нарушають закон.напевно після 13 жовтня включать в реєстри ПЗ
+
0
Olenka1970
Olenka1970
12 октября 2016, 23:02
#
Дай то Бог! откуда такая информация? про13 жовтня?
+
0
Igor Sahrin
Igor Sahrin
10 октября 2016, 21:43
#
Не знаю як іншим но мені депозит ВКЛАД до сьогня не повернули без пояснень.
+
0
realklient
realklient
14 октября 2016, 21:53
#
Тоже вКлад не вернули, ответ на письмо от 25июля не пришел до сих пор
+
0
kruwta123
kruwta123
10 октября 2016, 21:57
#
Відповідь яку отримали, чи не зверталися до Ирклієнко?
+
0
Igor Sahrin
Igor Sahrin
10 октября 2016, 22:14
#
До Ірклієнко звертався ще 20.07.16р.відповіді ніякої не отримав.
+
0
kruwta123
kruwta123
10 октября 2016, 22:23
#
Я писала 19.07.16р теж відповіді нема, але капіталів не було, був рух коштів 19-23 травня, надіюся що все буде добре, перевірять і включать в реєстр
+
0
денег нет...  но вы держитесь
денег нет... но вы держитесь
14 октября 2016, 18:11
#
Игорь фонд сам себе придумал закон по которому может отвечать в течении трех месяцев на обращения клиентов банка… таковы реалии
+
0
денег нет...  но вы держитесь
денег нет... но вы держитесь
14 октября 2016, 12:54
#
Леонид Кучеренко То, что он обещал является не выполнимым. Пора уже всем понять, что политического решения о выплате 1.5 млрд грн никто на себя не возьмет, т. к. новая власть сразу же возбудит против такого человека уголовное дело и отправит на отсидку. Для того, чтобы такое решение было законным от имени государства прокуратурой должно быть вначале возбуждено уголовное дело против ответственных лиц НБУ и Фонда, а это ИСКЛЮЧЕНО. Обещания расплатиться имуществом арестованых по делу о банкротстве тоже не реальны, т, к. неизвестно чем и когда закончится это дело в суде. Кроме того деньги от конфискованого имущества попадут не на счет Фонда, а в Гос. бюджет. Для того, чтобы они попали на счет Фонда, он в уголовном производстве должен предъявить требования о возмещении убытков на Эти 1.5 млрд. А чтобы предъявлять такие требования, єти деньги вначале надо ВЫПЛАТИТЬ, чего делать никто не собирается. Не забывайте при этом, что у вас есть не оспоренные в суде вами решения о незаконном признании транзакций никчемными и через шесть месяцев как вы об этом узнали и не оспорили они наберут уже, если так по простому выразится, законную силу, Людям, которые назначают, включают, выплачивают деньги нужно документальное решение с подписью полномочного принимать такие решения органа и печатью.
+
0
денег нет...  но вы держитесь
денег нет... но вы держитесь
14 октября 2016, 12:54
#
Об остальном не здесь и не сейчас, Перестаньте все быть наивными, ознакомьтесь хоть немного с основами делопроизводства, порядком выплаты и получения любых денег, с нормативно-правовой базой касательно сложившейся ситуации. Касательно протестов, Они нужны, хотя их роль сводится лишь к одному _ обратить внимание власть имущих и общества на существование определенной проблемы, Для ее же решения необходимо документально оформленное решение с подписью и печатью. В юриспруденции не существует протестного права или права рабочих групп и комиссий. Есть право уголовное, гражданское, административное, хозяйственное и т. д.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться