Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Срочно!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
ZaipaloOleg 11 июня 2014, 20:27
Правильно! Однозначно стал бы участником митинга если бы жил в Киеве. Во Львове только два отделения и митинговать нет смысла. Только Киев и только здание управления НБУ. Это наши вклады! Без нашей инициативы все властные структуры будут закрывать глаза на это мошенничество. Нужно арестовывать виновных, морозить их счета и активы как в стране так и за рубежом. Соответственные службы должны этим заниматься с нашей подачи. За нас никто этого не сделает. А пока мы бездействуем наши деньги уплывают за рубеж. Чем быстрее среагируем тем лучше! Это событие должна освещать пресса! Обязательно пресса! Иначе затянут время и утаят!

Комментарии - 1

+
0
katherine11
katherine11
14 июня 2014, 16:53
#
Народ не мовчіть. ПИШІТЬ МАСОВО В ПРОКУРАТУРУ, ІНАКШЕ ГРОШІ НАШІ ПРОПАДУТЬ. Я У ЛЬВОВІ, ТАК ТУТ ВЗАГАЛІ НАГЛІСТЬ НАЙВИЩОЇ МІРИ. НЕ ВИДАЮТЬ НІЧОГО, В БАНКУ ПУСТО, НАРОД МОВЧИТЬ, А іВЧЕНКО ЗЛОДІЙ РОБИТЬ З НАШИМИ ГРОШИМА ЩО ХОЧЕ. Я ДОВІРИЛА ЦЬОМУ бАНКУ ПОНАД 380 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ. ЗАВТРА ОБОВЯЗКОВО НЕСУ ЗАЯВУ В ПРОКУРАТУРУ. Завтра або в понеділок цей коментар струть, він не угодний для них.

Ось приклад заяви в прокуратуру. Можете собі скопіювати і занести кожен за місцем свого проживання, адже прокуратура це той орган якому я довіряю і вони мають вплив на незаконні дії всяких злодіїв, вони можуть втрутися там де ніхто нас звичайних смертних не пустять. Ніякий Кубів з НБУ, ніякий Івченко чи правління злодійського Єврогазбанку нам не поможуть, їм наші проблеми до лампочки, тільки прокуратура має силу допомогти. Ось взірець, який мені дали в ініціативній групі. Пишіть…

СКАРГА прокурору ( в кожному місті є відділ прокуратури, там реєструєте в секретаря свою заяву)

Доводжу до Вашого відома, що ……… 2013 року року між мною, та АТ Єврогазбанк було підписано Договір банківського вкладу №………
……2014 року строк депозитного вкладу закінчився, однак, ___________відділення №___ АТ Єврогазбанк відмовилося повернути грошові кошти як в день закінчення договору так і усі наступні дні.
Керівник відділення …… мотивує відмову тим, що ……………
Отже, всупереч умов даного договору Банк взяті на себе зобов'язання по поверненню грошового вкладу після вимоги Вкладника, не виконує.
Незважаючи на усні та письмові прохання про отримання належного мені грошового вкладу Банк не реагує і в поверненні вищевказаного грошового вкладу мені відмовлено.
Відповідно до частини другої статті 1060 Цивільного кодексу України за договором банківського вкладу незалежно від його виду банк зобов’язаний видати вклад або його частину на першу вимогу вкладника.
Згідно ст. 1066 п.2. Цивільного кодексу України: «Банк має право використовувати грошові кошти на рахунку клієнта, гарантуючи його право безперешкодно розпоряджатися цими коштами».
Ст. 1066 п.3. Цивільного кодексу України гарантує, що: «Банк не має права визначати та контролювати напрями використання грошових коштів клієнта та встановлювати інші, не передбачені договором або законом, обмеження його права розпоряджатися грошовими коштами на власний розсуд.»
Ст. 1074 Цивільного кодексу України встановлено: «Обмеження прав клієнта щодо розпоряджання грошовими коштами, що знаходяться на його рахунку, не допускається, крім випадків обмеження права розпоряджання рахунком за рішенням суду у випадках, встановлених законом».
Отже, починаючи з ……… 2014 року Банк АТ Єврогазбанк привласнив мої кошти та безпідставно ними користується на власний розсуд, ігноруючи мої права вкладника та власника цих коштів.
Працівники банку відмовляються видавати мені письмову відмову у виплаті депозиту без вказівки причин і термінів погашення.
Дії банку з неповернення депозиту є протиправними. Крім умов договору порушуються норми Цивільного кодексу, Закону України «Про банки і банківську діяльність», Закону України «Про Національний банк України», інших законодавчих актів України та нормативно-правових актів Національного банку України
На підставі викладеного,

Прошу Вас

1. В найкоротший термін здійснити позапланову перевірку АТ Єврогазбанк для припинення порушень законодавства та відновлення мого права на повернення моїх грошових коштів.
2. У разі виявлення неплатоспроможності АТ Єврогазбанк відповідне звернення прокуратури направити до НБУ з метою оголосити його банкрутом, ввести тимчасову адміністрацію, вжити інших заходів з метою забезпечення отримання вкладниками АТ Єврогазбанк своїх коштів через Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.
3. Про вжиті заходи в реагування на мою скаргу повідомити в мою адресу письмово поштою.
Моя адреса… контактні телефони…
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться