Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Винница, ул. Замостянская, 9

Адрес:
Винница, ул. Замостянская, 9
Телефон:
0 800 500-500
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-17:15), тех.перерыв: 17:15-17:30, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Power Banking

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
2 не засчитана
17 июня 2020, 13:19
Доброго дня. Пишу від імені мого батька, Олйника Володимира Леонідовича. 27 травня 2020 в 7-15 ранку в мого батька з картки Райффайзен Банк Аваль зняли 2500 грн. Батько з карткою в цей момент був дома. Смс банкінг в тата не підключен, тому зрозумів що грощей не має в обід, коли пішов в АТБ. Одразу позвонили в банк. Заблокували картку, випустили нову, записались в банк на подачу заяви від руки(карантин). 29.05.2020 числа заяву написали, банк сказав що бачуть що картка знаходилась в Вінниці, а гроші зняли в Києві. Пообіцяли батькам що на протязі 5 робочих днів гроші повернуть. І попросили заяву в міліцію не подавати. Через 5 днів банк гроші не повернув. Батько позвонив на гарячу лінію. Сказали що вернуть через 10 роб днів. 10 роб днів пройшло, грошей не має. На гарячій лінії банку говорять що справа ще розглядається. Номер справи 204467 від 29.05.2020. Сьогодні батьки йдуть подавати заяву в міліцію. Копія заяви з банка в них на руках. Прошу розглянути цей випадок. Мої батьки пенсійного віку. Татові 67 років і він дуже переживає стосовно ціє ситуації. На жаль, для тата це велика сумма.
Комментарии (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
17 июня 2020, 14:30
Шановна Тетяно! Розуміємо, наскільки неприємна ситуація сталася. У свою чергу, ми завжди готові вирішувати будь-які питання наших клієнтів, але іноді це потребує додаткового часу. При цьому, працівники Інформаційного центру повідомляють орієнтовні терміни розгляду заяв на спірну операцію, які, на жаль, можуть бути подовжені у випадку необхідності проведення поглибленої перевірки. Ми докладемо зусиль для вирішення даного питання до кінця сьогоднішнього дня. Просимо Вашого батька не хвилюватись та завтра зранку перевірити рахунок, сподіваємось що звертатися кудись додатково потреба не виникне.
Дякуємо за відгук та приносимо вибачення.
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»
2
29 мая 2020, 11:29
Добрый день, вчера хотели в кассу сдать мелкие деньги(монеты) и все банки обязаны это делать, но нам просто сказали идите в другой банк и дали адрес другого отделения и в результате мы потратили два часа времени на то, чтобы занимает 15 минут.
Комментарии (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
29 мая 2020, 12:44
Доброго дня.
В ході перевірки даних встановлено, що, на жаль, у Замостянському відділенні Вам було рекомендовано звернутись для обміну монет до іншого відділення у зв’язку з відсутністю у відділенні обладнання для перерахунку монет, так як без даного обладнання на обмін був необхідний значний час, що призвело б до неможливості обслуговування інших Клієнтів.
Ми обов’язково опрацюємо дану ситуацію з метою недопущення в подальшому подібних випадків.
Приносимо вибачення за незручності.
З повагою, АТ «Райффайзен Банк Аваль»

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Винница, ул. Замостянская, 9.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Винница, ул. Замостянская, 9- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.