Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Крыжополь, ул. Героев Украины, 70

Адрес:
Винницкая область, Крыжополь, ул. Героев Украины, 70
Телефон:
0 800 500-500
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (касса: 08:30-17:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Power Banking

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
12 октября 2023, 0:50
Сьогодні заблокували останні 500 грн які були на картці. Хоть бери і плач.

Батькові треба робити операцію на сердці на наступній неділі скидали гроші за рахунок, вони взяли і заблокували рахунок! Що мені робити, мені треба рахунок у Вашому банку

У Вас совість є??? Ви блокуєте тих у кого через карточку проходить тисяч 10 максимум?

Ваш банк працює точно для українців???
Комментарии (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
12 октября 2023, 9:02
Добрий день! Перш за все вдячні за очікування відповіді.

Ми хочемо висловити свої слова підтримки, не можемо навіть уявити, які наразі Ви переживаєте тяжкі часи.
Нам шкода, що у Вас склалось таке враження, проте хочемо зауважити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. У випадку, якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі або є звернення відповідного характеру — Вам може надійти запит щодо надання підтвердних документів про ці зарахування, а саме — про походження зарахованих коштів. У випадку, якщо документи не надано вчасно або не підтверджують джерело походження — рахунок блокується.

Щиро хочемо Вам допомогти у вирішення питання, просимо, будь ласка, написати нам у приватні повідомлення дані (ідентифікаційний код або контактний номер телефону). Будемо очікувати на Ваш зворотній зв'язок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp
1
26 июня 2015, 20:26
Неодноразово звертався нат гарячу лінію з різномантіними питаннями, у жодному випадку не отримав нормальної і не тупої відповіді, але останні рази то вже була межа.

Оператор, по-перше, мені відповіла: якшо вас шото не влаштовує, то переходьте у інший банк( оце гарна самореклама!) А відповідь ця була сформована внаслідок запитання: Де моя зарплата? Коли у приваті люди отримали 30 квітня о 21 годині, а у авалі відітє лі, я мав чекати 3 банківських дні, через те що у них же нічого не працює, і обід у них після 15, і платежі у них не проводяться після 15, і зарплата не зараховується після 15. Все, система вмирає, бо всі пішли додому святкувати, а те що сотня людей не отримали зарплатню на свята нікогісінько не цікавить. А в кінці радять ще й банк змінити.

Друга проблема, постійні махінації із податками з нарахованих процентів, нехай мова і йшла про не великі суми. І листа потрібно було писати і всілякої колотнечі також вистачало.

Третя проблема — здирницька комісія НІЗАЩО із зарплатних карток, що складає 7 гривень. СМС приходить іноді, у самому смс ніокли не можна побачити залишку, цей момент як знущання над клієнтом.

Четверте — банкомати створюється така уява, виготовлені ще сталінські часи, червоної зірки та серпа не вистачає. Дуже часто біля банкомату немає світла, що навіть кнопки не можна розібрати від відблиску екрана, а ще ж потрібно подумати про безпеку — чи то не підроблена клавіатура. Звертався якось, що немає світла — його як не було так і не має до сьогодні.

*

*

Однозначно — найогидніший банк.
Комментарии (3)
Ответ банка
Райффайзен Банк
30 июня 2015, 12:13
Шановний nyttor!
Насамперед, дозвольте принести вибачення за незручності, що виникли в процесі Вашого обслуговування. Запевняємо, що співробітники Банку докладають максимальних зусиль для забезпечення високого рівня якості консультування Клієнтів та безперервно працюють над його вдосконаленням.
Завдяки контакту з Клієнтами Банк змінюється на краще, то ж, для проведення ретельного розслідування та надання предметних коментарів щодо ситуації, що склалась, нам необхідно з’ясувати її деталі. Будемо вдячні за надання додаткової інформації з даного питання, а саме: номеру телефону, з якого було здійснено дзвінок, дату та приблизний час звернення.
Прохання надіслати вищезначену інформацію, а також дані щодо місця розташування банкоматів для виправлення проблеми з освітленням та запобігання подібних ситуацій в подальшому, на електронну адресу: info@aval.ua.
Звертаємо Вашу увагу, що оподаткування відсотків, нарахованих на депозитний, картковий, поточний рахунки здійснюється згідно норм чинного законодавства України, а не за власною ініціативою Банку.
Зазначаємо, що за обслуговування Пакету «Оптимальний» Банк стягує комісію в розмірі 7,00 грн. відповідно до діючих тарифів Банку, при цьому, в рамках даного пакету послуга «М-банкінг» надається безкоштовно. Зміст повідомлення є стандартним, та відображає залишок на рахунку за операціями зняття коштів. Інформація щодо стану коштів на рахунку може бути роздрукована або виведена на екран банкомата, або отримана за допомогою засобів системи « Райффайзен Онлайн».
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль».
Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отделения и банкоматы Райффайзен Банка в Крыжополе 🏦 / Отделение Райффайзен Банк: ул. Героев Украины, 70, Крыжополь

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Крыжополь, ул. Героев Украины, 70.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Крыжополь, ул. Героев Украины, 70- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.