Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Виноградов, ул. Корятовича, 17

Адрес:
Закарпатская область, Виноградов, ул. Корятовича, 17
Телефон:
0 800 500-500
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-17:15), тех.перерыв: 17:15-17:30, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5 не засчитана
14 февраля 2021, 20:58
давно є клієнтом даного відділення, часто знімаю готівку через касу, відколи молодий касир жодного разу проблем не було з зняттям готівки! дуже приємна і ввічлива дівчинка, завжди допоможе та підскаже, знає відповідь на кожне питання! дякую що вдосконалюютесь!
Написать комментарий
Ответ банка
Райффайзен Банк
14 февраля 2021, 21:01
Доброго вечора! Дякуємо за позитивний відгук. Запевняємо, що й надалі будемо робити все можливе, щоб обслуговування у нашому банку викликало лише задоволення.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
Ответ администратора
Минфин
17 февраля 2021, 19:04
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 17.02.2021).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
5
14 февраля 2021, 20:49
У середу відвідала Виноградівське віддідення Райффайзен банк аваль. Так як я з Хуста, відвідую відділення не часто. Отримувала гроші з рахунку через касу, касир Евеліна надзвичайно вічлива та компетентна у своїй роботі. До цього мене зустрічала касир інша жінка, обслуговування було нижче середнього, а зараз новий касир вітається, прощається і бажає гарного дня. Дуже рідко пишу відгуки але завдяки Евеліні візит у ваш банк приємно запам’ятався. Дякую!!!
Написать комментарий
Ответ банка
Райффайзен Банк
14 февраля 2021, 20:51
Доброго дня! Дуже приємно отримувати позитивні відгуки від наших Клієнтів. Дякуємо, що знайшли час його залишити. Запевняємо, що й надалі будемо надавати послуги найвищої якості та робити все можливе, щоб обслуговування у нашому банку викликало лише задоволення.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
1
10 декабря 2020, 20:36
Доброго дня.
Сьогодні звернувся в Банк і дуже розчарувався в його обслуговуванні…
Працівники що на касі що на видачі і пройому документів хамлять і насміхаються з людей і це я зараз не тільки про себе… за той час поки я стояв в черзі спостерігав шо ті «професіонали» роблять
Тим баче вони не знають своєї роботи
Їх питаєш вони не знають що відповісти… починають мммкати
І зараз читаючи інші відгуки бачу що не тільки я один недовольний обслуговуванням даного віділення банку
Надіюсь мою критику приймуть до уваги
І приймуть добре рішення
Дякую.
Написать комментарий
Ответ банка
Райффайзен Банк
10 декабря 2020, 20:43
Доброго вечора! Нам прикро, що у Вас склалося негативне враження про роботу працівників відділення Банк. Дозвольте нам детально розібратися в ситуації та, в разі необхідності, вжити заходів для запобігання подібному у майбутньому. Для цього просимо Вас в особистих повідомленнях вказати своє ПІБ та ідентифікаційний номер та, по можливості, детально описати ситуацію.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Виноградов, ул. Корятовича, 17.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Виноградов, ул. Корятовича, 17- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.