Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Ивановка (Одесская область), ул. Центральная, 58

Адрес:
Одесская область, Ивановка (Одесская область), ул. Центральная, 58
Телефон:
0 800 500-500
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (касса: 08:30-17:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
19 октября 2023, 0:27
28.09.2023 загинув батько, дочка жила з ним гроші зарплату він перераховув їй, та 28.09.2023−11.10.2023 люди перераховували допомогу на картку побратими, знайомі щоб висловити співчуття та надати посильну допомогу і сьогодні 18.10.2023 Аваль заблокував рахунок, до кінця дня ми спілкувалися з гарячою лінією, в інстаграм але реальної допомоги в вирішенні питання не отримали, нам порадили збирати документи від тих хто надавав допомогу, причому банківські виписки не підходять, потрібні якісь не зрозумілі довідки ,є свідоцтово про смерть 28.09.2023, в банк надавали копію, але цього недостатньо нам прислали перелік: «Шановний клієнте, вимушені повідомити про припинення ділових відносин. Для можливості подальшої співпраці просимо надати пояснення з докладним описом змісту та мети проведених прибуткових та видаткових операцій за період 20.07.2023−11.10.2023, а саме:
-документи, що підтверджують мету здійснених операції;
-документи, що підтверджують фінансовий стан у обсягах, відповідних сумам проведених прибуткових операцій по рахунку (довідка з місця роботи, декларація,
довідка з ДФС, ОК-05/ОК-07, виписки з рахунків інших банків);
-розкрити суть майбутніх прибуткових та видаткових операцій (періодичність, орієнтовна сума в міс., контрагенти);
-актуалізувати дані та оновити опитувальник, в т. ч. джерела походження коштів та фінансовий стан.
Документи можуть бути сформовані через застосунок Дія або мобільні застосунки обслуговуючих банків.
Відповіді необхідно надіслати на raif.help@raiffeisen.ua.
У разі ненадання запитуваної інформації радимо звернутися до відділення для закриття рахунків.» На пошту написали, але це ж нетерміново, почекають, мені здається що це вже повний Треш, знайшли тероріста і злодія, схаменіться
Комментарии (15)
Ответ банка
Райффайзен Банк
19 октября 2023, 8:59
Добрий день! Перш за все вдячні за очікування відповіді.

Нам надзвичайно шкода, що у Вас склалось таке враження про роботу Банку. При цьому, хочемо зазначити, наш Банк дотримується чинного законодавства та постанови НБУ, тому ми перевіряємо кожну операцію. У разі необхідності, буде надіслано запит, щодо надання документів для перевірки джерела походжень коштів. У випадку, якщо документи не надано вчасно — рахунок блокується.

За зверненням у соціальних мережах з власником рахунку було проведено комунікацію менеджером з питань клієнтського сервісу. У телефонному режимі надали пояснення, щодо ситуації у повному обсязі та дане питання знаходиться на контролі у менеджера.
Запевняємо, що ми завжди готові піти на зустріч та допомогти нашим клієнтам.
Дякуємо за розуміння.

З повагою та турботою,
@RaifHelp
Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отделения и банкоматы Райффайзен Банка в Ивановке (Одесская область) 🏦 / Отделение Райффайзен Банк: ул. Центральная, 58, Ивановка (Одесская область)

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Ивановка (Одесская область), ул. Центральная, 58.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Ивановка (Одесская область), ул. Центральная, 58- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.