Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Боярка, ул. Белгородская, 43

Адрес:
Киевская область, Боярка, ул. Белгородская, 43
Телефон:
0 800 500-500
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00 (касса: 09:00-17:30), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Power Banking

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1 не засчитана
6 июля 2018, 19:21
Керівництво банку не думає, що графік роботи банку повністю співпадає з графіком роботи основної маси населення? Тобто, для того. щоб вирішувати якісь питання з банком, потрібно в свій робочий час відволікатися, часто відпрошуватись у свого керівництва. Незручно. Тричі подумаєш перед тим, як співпрацювати.Хоча б якусь суботу зробили робочою.
Комментарии (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
9 июля 2018, 11:13
Доброго дня! Наразі Банком стандартизовано графік роботи відділень, з урахуванням відповідності нормам восьмигодинного робочого дня і операційного навантаження. При цьому, звертаємо Вашу увагу на те, що велику кількість банківських операцій Клієнт має можливість проводити дистанційно, не звертаючись у відділення, за допомогою оновленої системи «Райффайзен онлайн», детально ознайомитись з можливостями якої рекомендуємо за посиланням: https://www.aval.ua/personal/newraiffeisenonline/. В подальшому перелік послуг, що надаються за допомогою даної системи, буде збільшуватись.
Дякуємо Вам, що знайшли час залишити відгук про роботу Банку та сподіваємось на розуміння.
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль».

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Боярка, ул. Белгородская, 43.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Боярка, ул. Белгородская, 43- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.