Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Альфа - Жахливий банк - обманює клієнтів: 55 пільгових днів - неправда!!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
slavcochat 17 декабря 2017, 4:42
Отделение по адресу: Львов, пл. Рынок, 26
Напишу коротко про свій гіркий досвід з цим банком. Мав я в ньому кредитну картку ФоксКлуб, якою користувався 2 роки. Десь 40 днів назад дзвонять (3 рази!) мені з альфи, кажуть для мене є спеціальна пропозиція по кредиту з малим %. Записали мене на прийом до спеціаліста у відділенні на пл. Ринок (Львів). На свою біду я туди пішов… Я був би не проти новим кредитом закрити картку ФоксКлуб і потихеньку його сплачувати. Це я озвучив спеціалісту (№8, не пам'ятаю прізвища). Але при спілкуванні виявилося, що «спеціальна пропозиція» не вигідна, і я від неї відмовився. Я запитав співробітника, чи є інша можливість зменшити існуючі відсотки по кредитці. Він мені запропонував відкрити нову кредитку Макс (Дог № 630789272) з 36%. Сказав, що умови такі самі, як на попередній кредитці.
В той же день (16.11.17) я пробував перерахувати близько 21 000 через internet- MyAlfabank з нової кредитки на стару, щоб закрити її, але система просила 400 грн відсотків, що мені не підходило.В результаті перевів ці гроші через свій рахунок в іншому банку (транзитом через p2p переказ на MCC 6538 (Універсалбанк). Система написала, що цей платіж без комісії, і я його здійснив. Через кілька хвилин я (перерахував гроші назад в Альфу і погасив всю заборгованість по старій картку, та закрив її, про що прийшли відповідні смс з банку. Через 4!!! дні 20.11.17 Альфа списує з мене комісію близько 900 гривень за платіж 21000 від 16.11.17, нагадаю, про цю комісію система мене не попереджала!!!
Обурений цим, іду у те ж відділення, а там мені кажуть, що я сам винен, бо система іноді списує відсотки з запізненням. Після цього я кажу співробітниці про бажання взагалі закрити нову кредитку і прошу порахувати термін, до якого погасити заборгованість без відсотків. Мені співробітниця рахує 16.11.17 плюс 50 днів (5 днів запасу).А 16.12.17 (через 30 днів) приходить смс про списання 542 грн ЗА ЩО(за кредит — ГОТІВКОВІ операції!!!, яких я не робив) і 60 грн за обсл. От і пільговий період і компетентність співроб!!!
Сенс Банк
Ответ банка
18 декабря 2017, 10:44
slavcochat, доброго дня! По карті Фокстрот у Вас були списані відсотки, тому що Ви не закрили рахунок. Корректність консультації співробітника ми перевіримо, після розгляду запиту Вам буде надана відповідь.

Комментарии - 2

+
0
slavcochat
slavcochat
17 декабря 2017, 4:53
#
Ще хочу додати, що сьогодні ВИПАДКОВО виявив, що на закритій старій кредитці Фоксклуб (дог №592044498) вже є мінус 52 гривні!!! Яким чином на ЗАКРИТІЙ (є підтвердження з Альфи) картці з нуля став мінус ??? І це нормальний банк !??? В понеділок іду розбиратися…
+
0
sanch ☺
sanch ☺
17 декабря 2017, 15:12
#
Карта — это всего лишь средство доступа к счету, что открывается банке. Карту можно закрыть или порезать, а вот счет будет дальше жить своей жизнью и на нем может образоваться долг. К примеру услуги за смс-информирование, банкинг, РКО, мониторинг неактивного счета…
Откройте договор, там должен быть указан № счета (скорее всего на 262 начинается), который банк открыл Вам. Вот именно его и нужно закрывать.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.6 43.1
USD 39.5 39.95
Все курсы банка

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.6 43.1
USD 39.5 39.95
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Альфа - Жахливий банк - обманює клієнтів: 55 пільгових днів - неправда!!