Минфин - Курсы валют Украины

Установить
mincurrency
Зарегистрирован:
11 ноября 2020

Последний раз был на сайте:
22 марта 2024 в 11:31
Мінфін про Валюту — Аналітика валютних сервісів "Мінфіну"
25 декабря 2020, 14:40

Пост-звіт: робота над Валютним аукціоном та реакція на ваші коментарі

Пройшов місяць з моменту, як було перезапущено Валютний аукціон. Для багатьох його трансформація стала шоком: відтепер звична для всіх дошка оголошень перетворилась на сервіс з додатковими функціями та можливостями.

Нам важко було прийняти рішення стосовно змін в той час, як інші сайти залишили все як є. Однак на ринку стало з’являтися все більше нових користувачів, які цікавляться пошуком обміну валют онлайн, і це підштовхнуло нас діяти. Тепер резиденти Валютного аукціону мають змогу запропонувати новій, діджиталізованій аудиторії те, що вона шукає – безпечний обмін валют.

Зараз жоден нелегальний пункт обміну не може потрапити до вкладки з обмінниками, адже без ліцензії в ній неможливо зареєструватися. Таким чином ми убезпечуємо користувачів та зберігаємо репутацію ліцензійних пунктів обміну, як раніше мали конкурувати з нелегальними колегами по ринку із завищеним курсом в одній і тій же вкладці. Також до сервісу тепер долучаються ті, хто хоче звернутися за обміном у банк, а вже ті, хто оцінюють та розуміють всі ризики, шукають приватних осіб для обміну валюти.

Розвиток неможливий без змін, а зміни не завжди даються легко. У сервісу був ряд недоліків та багів, які нам не вдалося відловити під час бета-тестування. Однак ми активно працювали над їх усуненням.

Наразі ми розв'язали такі проблеми:

  1. збільшили кількість нулів після коми у курсах валют (тепер курси валют показуються більш точно);
  2. усунули проблему із заповненням курсів (дані по курсах валют у постійних оголошеннях пунктів обміну не зберігались, наразі цей баг усунено);
  3. розширили інформацію про дату закінчення підписки і суму списання у особистому кабінеті;
  4. додали можливість редагувати ім'я для користувачів PRO-версії приватних осіб;
  5. налагодили роботу статистичних даних (коректний показ графіків і курсів).

Також ми додали:

  1. фільтр оголошень по станціях метро;
  2. нові крос-курси та криптовалюти.

Зокрема, хочемо подякувати користувачам Hauzer, bankir2015, SlavaObmen, Lana Lviv, kazanaha, wadoss, та багатьом іншим за пропозиції щодо покращення сервісу. Ваша участь спонукає нас працювати над сервісом вдвічі продуктивніше!

2020 рік добігає кінця, і він був важким для всіх без виключення. Однак ми віримо, що труднощі загартували нас, і у 2021-й ми увійдемо сильними та готовими до будь-яких звершень.

Команда Валютного аукціону бажає вам залишатися такими ж безкомпромісними та критично мислячими, якими ви є зараз. Саме така аудиторія спонукає нас виправляти помилки, прагнути до більшого та розвиватися й надалі.

Зовсім скоро опублікуємо новий звіт з виконаними роботами.

Вдалих свят!

Просмотров: 2103, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться