Минфин - Курсы валют Украины

Установить
jurius
jurius
Зарегистрирован:
21 января 2019

Последний раз был на сайте:
13 марта 2023 в 21:34
Подписчики (37):
viktory2001
viktory2001
18 лет
bonv
bonv
Калуш
zzel
zzel
shtanc
shtanc
GRAFOLEG
GRAFOLEG
Херсон
romava
romava
09974915
Alexey Vertsinsky
Oger
Oger
Oksana77777
Oksana77777
45 лет
vista1
vista1
alexandrpl
alexandrpl
Banderlog
Banderlog
Чернівці
все подписчики
18 мая 2020, 0:09

Історична подія новітньої історії України

За півтори тижні нас чекає історична і насправді грандіозна подія. Колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко нарешті досягне віку, з якого офіційно може виходити на пенсію. Благо, стажу в неї цілком достатньо. Давайте щиро порадіємо за неї !

Просмотров: 344, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 16

+
+30
Kanarej
Kanarej
18 мая 2020, 0:41
#
Дуже сумніваюсь, що вона скористається своїм правом :)))
+
0
Elena1997
Elena1997
20 мая 2020, 11:26
#
Политтехнологи Трамп и Байдена отдуши посмеялись, прочитав Ваш опус про дедушек-бабушек :)
Кстати, осторожней, Андрей М эпизодически был ярым сторонником Тимошенко Ю., обидется :)
+
0
jurius
jurius
20 мая 2020, 12:30
#
А причому тут Трамп і Байден до українських реалій. До компанії з Трампом є багато кого додати з політиків Західної Європи. Ззовні до компанії престарілих політиків ніби пасує і Путін, але насправді його приклад вийнятковий, бо не вписується до елементарних норм цивілізації. Але це все  традиції країн Заходу і Росії, а в нас вони дещо інші. Типова українська політична сила очолюється особами вік яких можна описати (до 60 років). Вік українських президентів демонструє тенденції до зменшення. Добре це або погано - не про це йдеться. Йдеться про наші політичні традиції, які не залишають ЮВТ багато шансів
+
0
Elena1997
Elena1997
20 мая 2020, 18:32
#
Думаю у  ЮВТ не возраст проблема. А усматривать в возрасте какие-то вдруг предпосылки к ограничению в участии в политической жизни страны - это не по-европейски и даже, сказала бы, не по мужски ;)
+
0
jurius
jurius
20 мая 2020, 13:51
#
Я теж сумніваюся, але важливий символізм це не відміняє. Наше суспільство має багато вад, але є один такий собі плюс - особи пенсійного віку у політиці населенню не дуже до вподоби. Можливо я і помилюся, але чомусь здається, що Тимошенко, яка на днях стане бабою Юлею не лише в очах опонентів, а і в силу біології, відтепер має ще менше шансів на щось розраховувати. Їй стільки ж, як і Н.Вітренко у 2010, П. Симоненко у 2011, В.Ющенку у 2013. Якщо хтось ще по інерції пам'ятав її як молоду оранжеву принцесу, то тепер її рейтинг незбіжно переходитиме до молодших популістів. Ось Олена 1997 цілком могла би забрати кілька відсотків у нинішнього рейтингу бабусі Юлі )
+
+15
Elena1997
Elena1997
18 мая 2020, 9:51
#
А какая уже разница. Украинские политики разве решают что-то после 14-го в «історичних і насправді грандіозних подіях».
+
+15
Andrey M
Andrey M
19 мая 2020, 11:17
#
Ви про те що жОПО блок не має своєї думки і лише гне лінію Московії?:)

Що тут дивуватися, коли в ватній голові в окупації Криму винні… трам-тара-рам… АМЕРИКАНЦІ! :)
+
+15
Elena1997
Elena1997
19 мая 2020, 12:51
#
Да, да, Америка совсем не диктует Украине условия, ни МВФ, ни другие т.н. фонды, и людей в правительство своих пачками не расставляют, наблюдательные советы не возглавляют, свою культуру, образование и здравоохранение не насаждают, и т.д. и т.д., и самое главное в Польше не собираются какие-то ракеты разместить. Святая простота, Андрейка :)
+
+15
jurius
jurius
20 мая 2020, 1:53
#
Шарій наше все. Розумію )
​​​​Можу лише відповісти, що хай диктує ще більше, щоб було більше фондів і грантів і соросят які так «нагло» змінюють законодавство на користь незалежних від державного втручання і найкращих у світі судів наглядових рад і щоб всі обов'язково пили кров русскіх младєнцев. А американці звичайно поступили недолуго, збираються розміщувати не під Харковом, а аж у Польщі. Реально не правильно. Сподіваюся моя мрія здійсниться і американці перевезуть тартшу ракетову до міста Кернеса або на худий кінець на істинно православну Сумщину. Особисто я вважаю що Америка нам диктує недостатньо, завжди хочеться більшого )
+
0
Elena1997
Elena1997
20 мая 2020, 11:19
#
19 травня стався гучний касетний скандал. Позафракційний нардеп Андрій Деркач опублікував записи телефонних переговорів президента Петра Порошенка і куратора України в США, віце-президента Джо Байдена, а також держсекретаря часів Барака Обами Джона Керрі.

Аудіо свідчать, що Україна знаходиться під щільним зовнішнім управлінням з боку американців. США контролюють безліч ключових питань: від зняття неугодного Генпрокурора Віктора Шокіна до призначення нового – Юрія Луценка, пише «Страна».

Також США активно беруть участь в узгодженні кандидатур на пост прем'єр-міністра країни, «вписуються» за лояльних до них членів Кабміну і безпосередньо керують процесами, пов'язаними з банківською системою країни.

З «плівок Порошенка-Байдена» стає очевидним існування інституту «смотрящих» від США в ключових відомствах країни, наприклад, в Генеральній прокуратурі. Також цікаво, що заступник Обами особисто курував питання, щоб комунальні тарифи для українців виросли. А Порошенко радісно відзвітував, що навіть перевиконав цей план.

+
0
jurius
jurius
20 мая 2020, 13:43
#
Наведені приклади на мій скромний погляд демонструють недостатній вплив американців на нас, не такий, який висмоктують з пальця Страна, Шарій.нет та інші найправдивіші в світі ресурси. Це ж був такий супер-пупер вплив, що Порошенко до останнього спирався, тримав Шокіна. Не маю сумнівів, що американські симпатії були на боці Сакварелідзе, якого Порошенко підставив по повній і довів до звільнення його. Так само впевнений, що американці більше підтримували кандидатуру Н. Яресько, а не тодішнього фаворита екс-президента — В. Гройсмана, не зміцнення влади в поліції А. Авакова, а реформовану поліцію авторства Е. Згуладзе — Х. Деканоїдзе. І багато чого такого іншого підтримували американці, чого в наших реаліях, нажаль, не сталося. Ні тоді, ні зараз. Отже, я ще раз можу повторити, а ви вже хочете приймайте до відома, не хочете — постіть інші сміттєві ЗМІ і блоги, що співчувають єдиному існуючому для них наративу — втраті російського впливу на Україну. Все інше — демагогія і популізм. Так ось, ще раз повторюю: я би хотів реального, більшого, майже абсолютного впливу американців на нас. Точно більшого, ніж зараз. З американськими ракетами під Харковом, зі збільшенням кількості і наповненості американських грантів, з тим, щоб міфічні і реальні люди Сороса, та й він сам, були більш представлені в українській владі, щоб американські громадяни, а не українські олігархи, в тому числі особливо милий вашому серцю, мали тут левову долю заводів-пароплавів. На цьому, дискусію, можемо завершити )
+
+15
Elena1997
Elena1997
20 мая 2020, 13:57
#
Ваша точка зрения понятна. Не скажу, что разделяю её, т.к. если следовать ей, нужно праздновать не день независимости Украины, а, по факту, день провозглашения независимости США. Фактически страна из под одного влияние перешла под другое. Последствия этого — тот уровень жизни, что имеем и все те горячие события 2013-2014 гг, что сопровождают этот переход. Паны дерутся — у холопов чубы трещат. Так, получается. Ну и колониальное устройство мира, похоже, возвращается, или и не пропадало в масштабах мира. Жаль, что сильнейшая и богатейшая страна Украина становится колонией, с вектором развития — продать всё.
+
+15
Kanarej
Kanarej
21 мая 2020, 1:51
#
Ничего не попадало. Изменились технлогии, и то как все выглядит. Но суть та же. Вся разница с тем что было до конца 19-го века — это то, что тогда никто не спрашивал, что люди думают. А сейчас формируют то что люди думают. Кстати, намного более эффективный подход, раз появилась возможность сравнительно дешево и достаточно эффективно залезть в голову подавляющей массе населения (которая искренне считает, что имеет доступ к информации и на что-то влияет, но на самом деле — влияют на нее). Вот и вся демократия.
+
0
Elena1997
Elena1997
19 мая 2020, 21:19
#
Специально для Андрейки, свеженькое— как соросята решили поступить с министром ЗО, который вдруг решил, что Украина сама знает, какая реформа ЗО ей нужна, какие протоколы лечения нужны и т.п.

https://minfin.com.ua/blogs/elena1997/141672/
+
+15
Andrey M
Andrey M
20 мая 2020, 10:38
#
Але все ж таки спробуйте відповісти, хоч шансів мало, але вдруг дійде:
при Зеку втікачу з ДаМбасу, який «не хотят услышать» (цікаво, а вибір Зека Президентом був чий?) теж американці керували? Це вони оккупували частину України та вбивають наших співгромадян?
+
+15
Elena1997
Elena1997
20 мая 2020, 11:21
#
Когда научитесь общаться по-человечески, задайте этот вопрос ещё раз, но уже как подобает хомо сапиенсу. Спасибо
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться