Минфин - Курсы валют Украины

Установить
hrundik

hrundik

0 подписчиков20 подписок

Был на сайте 11 октября 2023 в 20:38

Київ

На Минфине с 14 сентября 2009

Заблокировать

hrundik - блог

Записи

4

4 марта 2010, 20:58

Що буде з Україною 2010 року www.epravda.com.ua/publications/4b4eeaf721a10/ Піраміда ОВДП загрожує падінням гривні www.epravda.com.ua/publications/4af2c852b2f57/

Нет голосов

Комментировать

9 февраля 2010, 10:13

Мавпа обіграла на біржі найкращих російських брокерів Імениті інвестиційні фонди програли на біржі мавпі Луші з театру «Куточок дідуся Дурова». Рік тому вона стала віртуальним брокером. З 30 кубиків, які позначали акції російських компаній, макака вибрала вісім, які становили інвестиційний портфель. Цілий рік експерти спостерігали за зміною його вартості. Результати вразили навіть скептиків. 5-річна мавпочка Луша — не тільки знаменита артистка театру, але ще й великий інвестор. Торік їй запропонували вибрати 8 пакетів акцій російських компаній і вкласти в них віртуальний мільйон рублів. Луша поділила свій капітал навпіл: одна частина пішла на держкомпанії, інша — на приватний сектор. «Мавпочці дуже пощастило. Це було дно ринку. Вона вдало купила, і її портфель зріс майже в три рази. При цьому вона обіграла весь ринок», — дивується головний редактор журналу «Фінанс» Олег Анісімов. За минулий рік акції видобувних компаній, куплених мавпою, подорожчали приблизно на 150 відсотків, телекомунікакаційних — на 240. Але найбільший доход мавпі приніс банківський сектор — зростання відразу на 600 відсотків. «94 відсотки всіх російських фондів програли мавпі! Усі були в шоці! Як же тепер одержати бонуси, може, їх відправити в цирк?» — запитує Анісімов. Клоунами Луша виставила багатьох серйозних аналітиків, однак зі стратегічним плануванням у мавпи справи все-таки гірше, ніж в економістів. «Питаннями економіки повинні займатися не мавпи, а фінансисти й політики. Якщо цим будуть займатися мавпи, то нашій економіці загрожує навіть не криза, а крах», — говорить дресирувальниця Світлана Максимова. Зазначимо, цього року Луша вибрала кубики з написами «банківська сфера» й «автомобільна промисловість». У цьому прогнозі з нею погоджуються й багато фінансистів. Акції банків справід можуть принести прибуток. Але те, що мавпа не вклала в телекомунікації, може виявитися серйозним промахом. Як повідомляли Ukranews, учені встановили, що мавпи вміють користуватися загостреними шматками каменя, якими примати розрубують їжу . При цьому тварини б'ють каменем по плоду, а не навпаки, що говорить про принципову відмінність нової технології від уже відомих умінь мавп.

Нет голосов

Комментировать

6 февраля 2010, 22:47

www.cbonds.info/ua/rus/calendar/index.phtml/params/form/CalendarSearch/page/2 22 лютого 2010 року Укрсоцбанк повинен погасити 400 000 000 USD. Така виплата однозначно суттєво вплине на валютний ринок, до кінця наступного тижня курс може суттєво зрости, навіть до 9 грн. за долар.

Нет голосов

Комментировать

6 января 2010, 09:02

+31

6


Главная/

hrundik