Минфин - Курсы валют Украины

Установить
dmitro84
dmitro84
Зарегистрирован:
10 ноября 2014

Последний раз был на сайте:
13 марта 2023 в 07:38
Подписчики (315):
82598399
Barabulika Buka
харьков
ballistic
ballistic
3 года
oksana363
oksana363
sekretarokmail
sekretarokmail
23031976K
23031976K
53595785
53595785
Dimon2017
Dimon2017
Yaskrava
Yaskrava
angelmari
angelmari
44 года, Бердянск
mvoytenko
mvoytenko
64711067
Макс Чех
40 лет, Украина, Черкассы
svitsmet
svitsmet
все подписчики
Борец с Фагором
1 августа 2016, 0:37

Погрози від Фагору. Пишемо заяви до НацПоліції, змушуємо НацПоліцію діяти.

Багато хто з регіонів скаржиться, що, мовляв, поборолись би, але немає можливості їхати до Києва. Так от. Якщо Вам погрожували чи погрожуватимуть,- то це,- в першу чергу для Вас. Киянам це теж бажано робити, але не замість відвідування судових засіданнь.

1) Як правильно написати Заяву до НацПоліції?

В Заяві про Кримінальне правопорушення має міститись наступна інформація

інформація про те, що

Про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину відповідно до статті 383 КК України попереджений, із статтею ознайомлений, її зміст зрозумілий.

І підпис

Суть заяви, опис подій (коли, на який номер телефону, з якого номеру телефону дзвонили, чим погрожували) Обов*язково вказати, що представились предстиавником компанії Фагор (звичайно, якщо так представлялись)

Після чого вимоги до НацПоліції

1. Прийняти до розгляду та зареєструвати дану заяву.

2. Враховуючи дану заяву, внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до ч.1 ст.214 КПК України.

3. Розпочати кримінальне провадження за ознаками відповідних злочинів, передбачених відповідними статтями ККУ, в тому числі ст.129 ККУ «Погроза вбивством»/або Ст. 355 ККУ. «Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань»

4. Проаналізувати матеріали провадження на предмет виявлення ознак інших злочинів та правопорушень, передбачених чинним законодавством України, та скоєних працівниками, службовими особами та керівництвом ТОВ «Фінансова компанія «Фагор».

5. Повідомити мене про результати розслідування.

У додатках надати аудіозапис (якщо є, в мене не було), роздруківку з ЄРДР (з сайту Мінюсту) про ТОВ ФАГОР

Дата, підпис.

2) Подання заяви

А) Заяву подаємо до НацПоліції. Подавати можна за вибором або за місцем здійснення правопорушення (за місцем знаходження на момент погроз), або за місцем реєстрації (за місцем, куди погрожували приїхати), або за місцем реєстрації ТОВ ФАГОР (Печерське УП ГУНП у місті Києві). При подачі заявки дізнаємось, за яким телефоном можна дізнатись про те, на кого її розписали.

Б) Наступного дня дзвонимо в райвідділок і дізнаємося її вхідний номер, на кого її розписали. І чи внесли інформацію в ЄРДР. Скоріш за все,- не внесуть, а відправлять дільничому. Дільничий не може внести відомості до ЄРДР. Це означає, що це розглядатимуть не як кримінальний злочин, а як адмінправопорушення. Що нас не влаштовує. Тому йдемо до дільничого, пояснюємо, що нам потрібно ознайомитись з Заявою і просимо дати її сфотографувати з усіма данними. Можна пояснити, що будемо боротись за те, щоб її розглядали саме не як адмін, а як кримінальне правопоррушення, і що він може нею не займатись.

3) Якщо не внесли до ЄРДР,- оскаржуємо бездіяльність в Суді.

А) Згідно п. 1 статті 214 КПК

Слідчий, прокурор невідкладно, але не пізніше 24 годин після подання заяви, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення або після самостійного виявлення ним з будь-якого джерела обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, зобов’язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати розслідування.

Значить, має місце порушення статті 214 КПК. Бо слідчі не мають щось вирішувати про внесення/невнесення до ЄРДР, а вносити на вимогу громадянина. Тому йдемо до Суду.

до ______ суду

___адреса____

від ___ПІБ___

___адреса проживання___

Дата народження: ___

Паспорт ______, виданий _____

ІПН _____________

Моб. тел.: ____________

у якості заявника (ст.60 КПК)

С К А Р Г А

на бездіяльність органу досудового розслідування

______ року я звернувся до _________ УП ГУНП у місті ____ з письмовою заявою про злочин.

______ року орган досудового розслідування отримав мою заяву та згідно ст.214 КПК України не пізніше 24 годин після цього був зобов’язаний внести відомості про цей злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На підставі ст.60 КПК України з моменту подання заяви про вчинення злочину, в мене виникли права заявника, зокрема, право на негайне прийняття і реєстрацію заяви про кримінальне правопорушення, отримання документу, що підтверджує її прийняття і реєстрацію та оскарження до суду бездіяльності органу досудового розслідування на підставі п.1 ч.1 ст. 303 КПК України.

У випадку, що розглядається, орган досудового розслідування протиправно бездіє, що полягає у нездійсненні ненаданні мені документу, що підтверджує її прийняття та реєстрацію, невнесенні протягом 24 годин після надходження заяви відомостей про цей злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На підставі ст.307 КПК України прошу суд постановити ухвалу про зобов’язання органу досудового розслідування вчинити певні дії:

  • внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про той злочин, про який я повідомив у своїй заяві;
  • видати мені виписку з Єдиного реєстру досудових розслідувань на підтвердження внесення до нього відомостей про злочин, про який я заявив.

Додаток:

  • копія заяви про злочин

«__» серпня 2016 року _____________/_________

Після подання Заяви приходить СМС — повідомлення про дату та час розгляду справи. Згідно з Законом справа розглядається протягом 72 годин. В мене її розглядали через 144 години… Присутнім потрібно бути ОБОВ’ЯЗКОВО. Одразу видають Ухвалу Суду. Судовий збір по таких заявах СПЛАЧУВАТИ НЕ ПОТРІБНО.

Б) Якщо справу виграно, — знімаємо копію і відносимо до дільничного. Справа в тому, що в райвідділу не хочуть напружуватись і приймати копію і щось робити. Вони щось зроблять або коли їм надійде Ухвала з Суду (а це може бути довго) або якщо оригінал Ухвали надасте ви. Але навіщо вам втрачати оригінал??? Натомість дільничній навпаки, зацікавлений здихатись цієї справи, а тому опитає вас, візьме копію Ухвали і сам відправить назад в райвідділ.

Якщо справу не буде виграно, — то чекаємо нового дзвінка і повторюємо все наново.

Лице, схоже на моє все це вже зробило. Сьогодні, 1 серпня планую подзвонити до НацПоліції і дізнатись, на кого зі слідчих врешті цю Заяву розписали. Після чого лице, схоже на моє планує відвідати райвідділ, поспілкуватись зі слідчим… Якщо до цього звернення вже на підставі заяви іншого громадянина внесено інформацію до ЄРДР,- то розслідування по цим епізодам можуть перенести до Печерського р-ну м. Києва. (місце реєстрації Фагору)

Навіщо все це?

По-перше погрози, — це злочин. А ми хочемо жити в нормальній країні. Правда?

По-друге. Окрім судового є ще позасудовий варіант вирішення нашої ситуації з Фагором/Плеядою. Позасудовий, — це ліквідація Фагору/Плеяди. Кожен, хто каже, що чиновникам це не потрібно, — помиляється. Справа в тому, що наша влада, — це павуки. Які часто готові одне одному вставити ніж в спину. Я можу припустити, що багато ворогів може бути і в тих, хто стоїть за Фагором. А тому хтось може просто використати цю справу, щоб позбутися конкурента. А хто це буде, — Аваков, Деканеїдзе, Троян чи Луценко, — мені байдуже.

По-третє. Тим, хто писав листи в ДФС і отримував відповіді, — прочитайте останні абзаци відповіді, і ви зрозумієте, для чого ще це може слугувати.

По-четверте. Якщо ворога не вдається добити одним ударом, то його заганяють, чекають на помилку і добивають.

Ну і останнє. Як я вже писав, кожен з нас має боротись за свої права. І не лише за свої власні, а і за наші спільні. Ті, хто змусять НацПоліцію внести відомості до ЄРДР,- внесуть такий самий внесок в перемогу, як і ті, хто відвідує судові засідання.

***

П.С. Звертаю увагу! Я НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ РАДЖУ ДАВАТИ НЕПРАВДИВІ СВІДЧЕННЯ. Наявність дзвінків та час дзвінків легко перевіряється. А це означає, що всім цим займатись мають ВИКЛЮЧНО ті, хто отримував погрози.

***

***

Список всех моих публикаций по теме Михайловский-Фагор-Плеяда. (постоянно обновляется)

***

Внимание!Вопросы-ответы.В связи с большим количеством постоянных идентичных вопросов в личку, я принял решение, что в дальнейшем отвечать на вопросы «Что делать» тем, с кем я не общался нигде кроме этого сайта я не буду. Оставляйте вопросы в этой теме, и я постараюсь ответить. В ЛИЧНЫХ СООБЩЕНИЯХ ПО СТАНДАРТНЫМ ВОПРОСАМ НЕ КОНСУЛЬТИРУЮ!!! Спасибо за понимание.

Просмотров: 6045, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 14

+
+30
Наталья Потапенко
Наталья Потапенко
1 августа 2016, 8:37
#
Спасибо Дима за помощь, Слава Богу что есть такой человек как Вы, иначе бы мы тыкались как слепые котята.
+
0
julia3084
julia3084
1 августа 2016, 11:59
#
Спасибо
+
0
Yaskrava
Yaskrava
1 августа 2016, 12:55
#
Спасибо.
+
+12
iamtanya
iamtanya
1 августа 2016, 13:54
#
Спасибо Вам!!! Вы проделываете огромную работу!!!
+
0
Alenanott
Alenanott
1 августа 2016, 14:44
#
Спасибо Вам большое что Вы есть и обо всем нас информируете и помогаете
+
0
krio
krio
1 августа 2016, 17:01
#
Доброго дня, чи є інфорація по сьогоднішньому суду, в якому позивалася Плеяда до Фонду? Дякую.
+
0
Alenanott
Alenanott
3 августа 2016, 10:30
#
Скажите пожалуйста заявление в обычный районный суд или админ?
+
+7
dmitro84
dmitro84
3 августа 2016, 10:33
#
Обычный. И не заявление, а жалоба (скарга)
+
0
Alenanott
Alenanott
3 августа 2016, 12:57
#
Спасибо
+
0
sharikoff
sharikoff
10 августа 2016, 14:09
#
Супер! спасибо!
+
0
sharikoff
sharikoff
10 августа 2016, 14:10
#
Разослали полный комплект заявлений по всем инстанциям от двоих заемщиков.
+
0
svetik4
svetik4
11 августа 2016, 22:15
#
Ходила сегодня к участковому, заявление мое не показал, не дал сфотографировать, сказал делом заниматься не будет, ждите в течении месяца ответ, надумаете жаловаться так после ответа, и дал личный совет поменять номер телефона, чтоб не угрожали
+
0
dmitro84
dmitro84
12 августа 2016, 6:26
#
Все равно пишите жалобу в суд. укажите номер дела, его по телефону в райотделе говорят, а в ЕРДР обязаны внести в течении 24 часов, если именно участковому дали=не внесли в ЕРДР, а я бы ему посоветовал бы с его советами уволиться.
+
0
dmitro84
dmitro84
12 августа 2016, 7:06
#
Да Подтверждение о невнесении в ЕРДР принесет на суд работник прокуратуры. Но копию заявления приложить надо (не получилось взять у участкового-распечатайте такую же на принтере)…
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться