Минфин - Курсы валют Украины

Установить
CoffeeMan
CoffeeMan
Зарегистрирован:
20 июля 2012

Последний раз был на сайте:
12 апреля 2024 в 16:16
Подписчики (23):
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
57 лет, Киев
ballistic
ballistic
3 года
Allin
Allin
45 лет
vik067
vik067
53 года
oriolik
oriolik
Днепр
pumba053
Роман Тимощук
Киев
jillsun
jillsun
vechislavs
vechislavs
Genn9262
Genn9262
харьков
vladimir51724
vladimir51724
Кременчуг
Tapacik
Tapacik
40 лет, Киев
wheat3n
wheat3n
Днепр
все подписчики
14 ноября 2015, 19:01

Думки проти течії

Хочеться висловити свою глибоку стурбованість подіями у Франції і закликати французький уряд нарешті почати переговори з так званими терористами. Для цього пропоную зустрітися обом сторонам за гарною традицією у Мінську і домовитися про участь сирійської спільноти у виборах до французького парламенту за сирійськими законами. Необхідно також оголосити амністію для всіх так званих терористів, у кого на руках не знайдено плям крові.

Усім біженцям надати повне право балотуватися до французького парламенту.

Посередниками у переговорах бажано призначити тов. Путіна, як досвідченого і успішного борця з тероризмом, а також Рамзана Кадирова, Леоніда Кучму і Віктора Медведчука, як найбільш зважених і мудрих політиків.

Треба негайно припинити дискусії з так званими терористами з позиції сили. Всю летальну зброю французька армія та поліція повинні звезти на спеціальні склади.

Контроль і відповідальність за збереження та не розкрадання зброї покласти на тов. В. Шокіна і В. Парасюка.

Поодинокі постріли з гранатометів, мінометів, вибухи мін, снайперські постріли, як і щоденна загибель французьких військових та поліцейських, не повинні жодним чином заважати мирному врегулюванню конфлікту, зриву домовленостей та відтермінування законних виборів.

Висновки щодо так званого теракту у чорну п’ятницю в Парижі оголосити не раніше, ніж за рік, а краще півтора – після детального і всебічного аналізу.

Тепер серйозно. Звісно трагедія жахлива. І не може не викликати співчуття й тривоги. І кому вона вигідна видно з коментаря Сєргєя Маркова.

Але мене особисто вже давно жахала толерантність Європи до чужинців. Дійшло до того, що в деяких країнах заборонили ялинки, дзвони і церковні процесії, аби не ображати мусульман та інших.

Туреччина не дозволила встановлювати хрести на відновлених вірменських храмах у Західній Вірменії, завойованій турками.

Але мусульманам ніщо не зважає любуватися своїм півмісяцем на теренах Європи.

А скільки європейців виступає за те, щоб пускати біженців з мусульманських країн? Чи замислюються вони над тим, що у світлі сучасної демографії приріст європейців мінусовий, а приріст мусульман зашкалює? Що буде з Європою за 100 років?

Чи розуміють вони той факт, що біженці ніколи добровільно не повернуться назад? Ба більше – згодом викличуть до себе усю дорогу родину, як це відбувається уже віддавна.

Пакистанці безборонно ґвалтували юних англійок кілька років. І поліція була безсила. Бо — толерантність!

Різноманітні біженці й емігранти давно вже плюндрують околиці французьких міст, роблячи розбійні нальоти. Поліція і тут безсила.

Саме толерантність якраз і привела до цієї трагедії.

Юрій Винничук.

obozrevatel.com/blogs/17904-dumki-proti-techii.htm

Coffeeman: с заключительным выводом автора я согласен лишь отчасти. В целом ситуация описана хорошо, и мне очень интересно, как коренные этносы европейских стран из этого выпутаются. О нас разговор отдельный.

Просмотров: 707, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 1

+
0
VictorS
VictorS
15 ноября 2015, 7:31
#
«О нас разговор отдельный». Почему? Это тоже террор РФ. Но только последствия несравнимы. Но миру наплевать. Их это не касается. Но оказалось, что это не так. Коснулось. Вот и посмотрим как они «из этого выпутаются».
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться