Минфин - Курсы валют Украины

Установить
afera
Зарегистрирован:
3 февраля 2010

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 20:41
afera — Блог про фінансові афери
24 января 2022, 12:55

Клієнти monobank потрапили під приціл у Facebook

Часто шахраї використовують довіру до відомих банків та брендів і бажання людей отримати додатковий дохід. Так, у січні цього року під приціл шахраїв потрапили клієнти monobank — у Facebook з’явилось багато реклами проєктів для пасивного заробітку, наче б то організованих monobank. Але як одразу запевнив один із співзасновників monobank Олег Гороховський, то все випадки шахрайства і «monopizza, monoтаксі, морозиво Mono та ресторан у Таїланді» не мають жодного відношення до monobank.

«У зв'язку з численними запитами, хочу застерегти клієнтів від втрати грошей. Ми не запускали жодних платформ для заробітку грошей та казино. Жодних!», — заявив він.

Пізніше Олег Гороховський повідомив про перших постраждалих клієнтів та у своєму пості на Facebook від 17.01.2022 пообіцяв винагороду у розмірі пів мільйона гривень за інформацію, яка приведе до затримання злочинців:

За словами Гороховського, банк уже звернувся до правоохоронних органів та активно займається шахраями.

Будьте пильними, не переходьте за посиланнями у сумнівних рекламах.

Слідкуйте за новинами на офіційних сторінках monobank (послання на них можна знайти тут) та на нашому сайті: https://minfin.com.ua/ua/company/monobank/news/ .

У разі питань до банку, залишайте їх на сторінці: https://minfin.com.ua/ua/company/monobank/ .

Просмотров: 789, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться