Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 лютого 2019, 17:20

Весна на підході: акційні пропозиції забудовників в лютому

«Мінфін» підібрав актуальні пропозиції зі знижками на нові квартири від столичних забудовників.

«Минфин» подобрал актуальные предложения со скидками на новые квартиры от столичных застройщиков.
Фото: Ирэн Нестерук

У цьому місяці знайшлося місце і «лютим» знижкам, і тим, які «тануть» напередодні весни. Хоча щедрість проявили не всі — деякі забудовники відбулися символічним подарунком, а то і зовсім заявили про прийдешнє підвищення цін.

GEOS

Будівельна компанія GEOS проводить відразу дві акції до Дня закоханих. Перша, яка діє з середини січня до 15 лютого, пропонує знижку -7% на квартири в житловому комплексі «Alter Ego».

У новій акції беруть участь відразу 7 житлових комплексів забудовника: покупці можуть отримати знижку до 14% на будь-яку з вподобаних акційних квартир. Святкова пропозиція також поширюється на паркінги та комерційні приміщення. Акція діє до 22 лютого 2019 року.

Крім того, в комплексі діє акція «Приведи друга»: покупці отримують дизайн-проект своєї майбутньої квартири безкоштовно, якщо порекомендують GEOS своїм друзям. А ті, в свою чергу, отримають додаткові 2% знижки при покупці.

Аркада

Як і раніше актуальні довгострокова акція «Квартира для героя» та програма лояльності «Клуб постійних клієнтів», умови яких розписані в попередньому огляді.

До 14 лютого продовжили наступні акції: «Будинки зі знижкою» в містечку малоповерхової забудови «Нова Богданівка», «Паркувальні місця зі знижкою» в ЖК «Касіопея», «Шалені знижки в ЖК Еврика».

Банк «Аркада» також анонсував 3 нових пропозиції, які діють до кінця зими в ЖК «Патріотика на озерах»:

1. «Моя знижка»

Діє при купівлі квартир в будинках «Небреж» (№4), «Вирлиця» (№6), «Марічейки» (№7), «Сиваш» (№ 9), «Лебедин» (№14). Загальна сума кожного платежу зменшується на:

  • 10% при повній оплаті;

  • 9%, якщо перший внесок від 90% до 100%;

  • 8% — від 80% до 90%;

  • 7% — від 70% до 80%;

  • 6% — від 60% до 70%;

  • 5% — від 50% до 60%;

  • 4% — від 40% до 50%;

  • 3% — від 30% до 40%.

2. «Доступні ціни»

Згідно з умовами, на загальну суму кожного платежу застосовується знижка в розмірі 5%. Однак тільки за тими договорами, які були оформлені до 7 лютого 2019 року, тобто до початку дії акції «Доступні ціни». Будинки, які беруть участь в акції: «Вирлиця» (№6), «Марічейка» (№7), «Сиваш» (№9), «Лебедин» (№14).

3. «Ціни зафіксовані»

При інвестуванні в одну з квартир в будинках «Небреж» (№4), «Вирлиця» (№6), «Марічейка» (№7), «Сиваш» (№9) і «Лебедин» (№14), ціна квадратного метра буде зафіксована на півроку. Протягом 6 календарних місяців загальна сума кожного платежу буде зараховується за тією вартістю квадратного метра, яка встановлена ​​на момент укладання договору. Але тільки за умови першого внеску, який становить не менше 50% інвестування. Акція діє з 7 до 22 лютого включно.

Платежі здійснюються тільки за свій рахунок, а знижка є дійсною тільки для тих договорів, які підписані в період дії Програми лояльності.

Укрбуд

Компанія пропонує «Люті знижки на квартири» в 11 житлових комплексах. Пропозиція діє тільки протягом лютого — з 1-го до 28 числа.

В акції беруть участь окремі одно-, двох-, трьох- і чотирикімнатні квартири, серед яких є і дворівневі апартаменти. Обирати є з чого: понад 550 квартир площею від 35,24 кв.м до 146,77 кв.м. Знижку 11% можна отримати за умови повної оплати.

Якщо клієнт не може оплатити всю вартість житла відразу, або не горить бажанням збирати документи для оформлення кредиту, він може придбати квартиру на умовах стандартної розстрочки. Початковий внесок в цьому випадку складе від 25%. Укрбуд пропонує на вибір понад 1100 квартир і економію в розмірі 5% від суми першого внеску.

Втім, забудовник залишив за собою право вносити зміни та коригування в зазначену акцію без попередження.

ZIM Capital Group

Девелоперська компанія ZIM Capital Group своїм клієнтам замість подарунків приготувала планове підвищення цін в ЖК Paradise Avenue. З 1 лютого на 1 000 гривень піднялася вартість квадратного метра в будинку №4. У потенційних покупців будинку №5 до підвищення цін залишилося менше двох тижнів. 25 лютого вартість квадратного метра збільшиться на 1 000 гривень. Зараз ціна кв. м в комплексі становить від 16 до 17 тис. грн, а підвищення цін пов'язане зі ступенем готовності будинку.

Дізнавайтесь першими про вигідні пропозиції та розпродажі в різних категоріях: радуйте себе і близьких частіше!

Київміськбуд

Компанія пропонує знижки від 2 до 27% на квартири в Києві — за умови 30%, 50% або 100% оплати. Чим менше передоплата — тим скромніше знижка.

У минулому огляді «Мінфін» писав, що Київміськбуд попередив про планове підвищення цін в ЖК Svitlo Park з лютого. Тепер на квартири в комплексі пропонують знижки в розмірі 3-10% і розстрочку до 6-ти років з первинним внеском 10%. Пропозиція дійсна до кінця березня.

Обрати об'єкт для інвестування просто: заповніть заявку та отримайте відповіді на всі запитання.

Royal House

Спеціальна пропозиція з минулого огляду досі актуальна. Група компаній «Royal House» пропонує квартири в ЖК Нова Англія в кредит. Кредитує Укргазбанк, початковий внесок — 0%.

Як добре Ви орієнтуєтесь у столичній нерухомості? Пройти тест

Saga Development

Покупцям квартир в ЖК Rybalsky компанія дарує сертифікат на побутову техніку. Знижка за сертифікатом становить 20% та поширюється на велику побутову техніку ТМ Bosch.

«Індивідуальні умови розстрочки для великих сімей» в ЖК San Francisco Creative House. Початковий внесок — 50% від вартості, решту 50% потрібно внести після завершення будівництва. Розстрочка діє до 28 лютого на 3- і 4-кімнатні квартири. Площа 3-кімнатного житла — від 77 м² до 95 м², 4-кімнатного — 96-97 м².

«Спеціальні ціни на окремі квартири» з'явилися в ЖК Happy House. З 1 до 28 лютого компанія дарує знижку на окремі квартири в житловому комплексі.

Розмір знижки з часом зменшується:

  • 11-17 лютого — 4%
  • 18-28 лютого — 3%.

Спеціальна ціна діє на окремі планування двокімнатних і трикімнатних квартир, розташованих з 4 до 15 поверху. Знижка діє разом з умовами розстрочки для молодих сімей та сімей з дітьми.

Seven Hills

Seven Hills все ще пропонує акційні умови для покупців квартир фінального будинку №5 в комплексі Park Avenue VIP. Йдеться про розстрочку з авансом $10 000. Решта — після введення будинку в експлуатацію.

Фундамент

На даний момент компанія пропонує знижки для обмеженого кола клієнтів.

«Акція для сусідів від преміум апартаментів Камертон» діє до 15 березня 2019 року. За правилами акції, участь в ній беруть жителі прилеглих вулиць, які можуть придбати квартиру зі знижкою 50-100 доларів США за кв.м.

Якщо купувати квартиру в розстрочку, знижка складе $ 50/м² від прайсової вартості. Знижка $ 100/м² передбачає повну оплату вартості квартири протягом 3 банківських днів від дати підписання договору. Знижка надається в гривні за офіційним курсом до долара на день підписання попереднього договору купівлі-продажу.

Щоб взяти участь в акції, потрібно пред'явити буклет у відділі продажів ЖК «Камертон». Один флаєр дозволяє отримати знижку на 1 квартиру. Знижка не сумується з іншими акціями та не передається третім особам.

«Акція для сусідів від Welcome Home Привітний квартал». Принцип акції такий же, як і в попередньому випадку: все сусіди ЖК «Welcome Home Привітний квартал» можуть отримати знижку в розмірі 500 грн на кв.м при покупці квартири. Для участі в акції потрібно надати буклет з унікальним кодом у відділі продажів. Один флаєр дає можливість отримати знижку на 1 квартиру. Знижка з іншими акціями не сумується і не передається третім особам.

Анна Максимова

Дані в огляді взяті із сайтів забудовників. Докладні консультації про діючі акції та ціни на квартири можна отримати у відділах продажів ЖК.

При підготовці огляду «Мінфін» вивчав пропозиції від забудовників Києва, а також — учасників Рейтингу київської нерухомості.

На сторінці «Бонус до депозиту» можна розрахувати інвестиційну дохідність за окремими об'єктами нерухомості. Заходьте в розділ «Нерухомість» і заповнюйте заявку!

Коментарі - 1

+
+15
Qwerty1999
Qwerty1999
23 лютого 2019, 17:44
#
https://youtu.be/iHuxIKuYLnQ
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися