Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 березня 2018, 20:03

Найголовніше за вівторок: Система контролю продуктів, готівковий обіг і відмова Паритетбанку в покупці «дочки» Сбербанку

За якими депозитами банки підвищують ставки

Банки розділилися: половина підвищує максимальні ставки за депозитами, інша — знижує. Подорожчання стосується тільки гривневих вкладів. Хоча знайшлися й сміливці, які наростили ставки й за валютними заощадженнями.

НБУ відмовив Паритетбанку в покупці української «дочки» Сбербанку

Національний банк України відмовив у погодженні істотної участі в ПАТ «Сбербанк» акціонерному товариству «Паритетбанк» (Республіка Білорусь) у зв’язку з невідповідністю заявника вимогам законодавства України.

Офіс платників податків нагадав, що в Україні змінився готівковий обіг

З метою поліпшення організації готівкового обігу, оптимізації витрат на підтримання готівкового обігу Нацбанк від 15 березня «Про оптимізацію обігу монет дрібних номіналів» з 1 липня 2018 року припиняє додатковий випуск у готівковий обіг монет номіналами 1, 2, 5 і 25 копійок (далі – дрібні монети).

В Україні з 4 квітня запрацює система контролю якості продуктів

4 квітня в Україні запрацює нова система контролю якості та безпечності харчових продуктів. Про це під час прес-брифінгу сказала Віце-прем`єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Fitch прогнозує зростання економіки України на 3,2%

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings зберегло прогноз зростання економіки України в 2018 році на рівні 3,2% і прогнозує прискорення зростання ВВП в 2019 році на 3,7%.

Естонський Versobank, що належить українцям, втратив ліцензію

Європейський центральний банк за пропозицією Фінансової інспекції Естонії анулював ліцензію естонського Versobank, яким володіють українські бізнесмени, співвласники холдингу «Алеф» Вадим Єрмолаєв і Станіслав Віленський.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися