Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Зверхнє відношення, мала виплата

1/5
Михайло2024-01-05 18:04:33
Оглядати машину приїхала людина з BNV group, партнер Арсеналу. Оцінщик відмовлявся записувати пошкодження в документ, обосновуючи це тим що пише тільки «пошкодження по факту». Поїхавші зазори бамперу, це напевно для нього пошкодження не по факту. Коли спитав, чи йому важко написати 3 слова, він сказав шо не пише тут твір. Коли я сказав що просто не підпишу цю бумажку, він сказав шо «мені пофіг» і шось типу шо це нінащо не впливає, чи і так пощитають.

В кінці кінців так і «нащитали». Дають 5000 на заміну повну заміну молдингу, зйом-установку заднього бамперу, його покраску і шпакльовку. Що можна на 5000 наремонтувати, я не знаю. Сам менеджер з компанії, який оформляв документи говорив, що «може дати мені 7000», без оцінки, я відмовився, бо це теж фігня, і думав що оцінщик адекватна людина. Не раджу мати справу.
Арсенал Страхование
5 января 2024, 18:52
Напишіть в приватні повідомлення номер справи чи номер договору страхування. Перевіримо інформацію та надамо вам зворотній звʼязок.

Комментарии к отзыву - 1

МихайлоМихайло2024-01-08 11:58:56
Зі мною звʼязались, повідомили, що нарахували аж 8000, але там перше, друге, третє і вийшло 5000. На просте запитання, чи вистачить виплачених грошей для ремонту, по суті(так або ні) відповісти не змогли, а почали розповідати щось про закони і тд. Але коли в мене було схоже по важкості дтп в іншій страховій, я отримав нормальну виплату, не дивлячись на закони і тд. Там вони змогли знайти рішення є, щоб клієнт не був ображений. Компанію радити після такого відношення не можу.
Отзыв успешно отредактирован