Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Обережно, страховку продають Барани

2/5
Алексей2022-07-27 12:23:16
Доброго дня!

Маю невдалий приклад страхування в Арсеналі. Оформлено КАСКО та автоцивілка.
КАСКО з нульовою франшизою та автоцивілка начебто теж с нульовою франшизою.

Стається невеличке ДТП, звертають в страхову… все наче чудово… але, як виявляється Романенко Сергій Юрійович (який є заст.директора Київської дирекції), при оформлені КАСКО забув уточнити маленьку деталь, а саме — який стаж водіння. І виявляється, що я заплатив не за нульову франшизу, а за 2% франшизу… Дякую, ваша робота на 5-ь балів.
Тобто, я переплачую 4-5 тис. грн за нульове КАСКО, якого фактично в мене не має. І зараз ще винен до 10 тис. грн заплатити за ремонт. Дякую-2, *** який є заст.директора Київської філії.

І по автоцивілці було прохання зробити нульову франшизу. По факту, ще винен доплатити 1500 грн.
Дякую-3 *** Сергію Юрійовичу за гарну та сумлінну роботу для клієнтів СК «Арсенал».

П.С.: це перще авто і перша страховка, тому не знав усіх нюансів куди дивитися і про що питати. Хоча, це в основному робота менеджера який оформлює, розуміти які питання задавати. Запитати про те чи це перше авто *** здогадався, а про те, що стаж водіння (при першому авто), може бути менше двух років, якось не додумався. Відповідно, можна було оформити додаткову угоду і питань би не було.
Але, навіщо ж робити свою роботу якісно??

Поки все оформлено і відправлено у оплату. Так, працюють швидко, не має намагань обдурити, чи занизити вартість ремонту… але, отакі *** як Сергій Юрійович нівелюють будь які плюси компанії.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован