Минфин - Курсы валют Украины

Установить
83676445

Олександр Косенко

0 подписчиков0 подписок

Был на сайте 13 марта 2023 в 09:41

Мужской

9 июля 1983

Авдіївка

На Минфине с 28 апреля 2016

Заблокировать

Записи

37

3 сентября 2021, 16:14

# Низкие темпы вакцинации создают неопределенность для экономики — заместитель председателя НБУ
0

Дякую за посилання! Було б його одразу і давати, а не писати діаметрально протилежну інформацію, щоб ніхто не сміявся. Але по-перше, я так і не побачив посилання на The New York Times, де написано, що «штам „Дельта“ значно заразніший для вакцинованих людей» по-друге, у наведеній Вами статті НЕ написано що вакцінація неефективна, а тільки що вона МОЖЛИВО менш ефективна, чим перенесення хвороби. І що ці дані відрізняются від попередніх досліджень, та їх варто перевірити. А взагалі стаття цікава, не чув про це, дякую Вам!

))))))) Ви відчуваєте різницю між своїми фразами « штам „Дельта“ значно заразніший для вакцинованих людей » та « Вакцини все ж дають суттєвий захист проти „Дельти“ »)))))). Ці фрази діаметрально протилежні за значенням.

Дайте, будь ласка, посилання, на статтю The New York Times, де написано, що «штам „Дельта“ значно заразніший для вакцинованих людей», та на відповідну статтю The Guardian. А то я, здається, щось пропустив.

+ 28

А в цей час весь світ вакцинується… Просто нещасні люди не бачили цього доленосного інтерв'ю і не знають, що вакцинуватись насправді дуже небезпечно.

Як це Ви у варіанті з квартирою отримали 30%? Вклали 100к, отримали за рік 3к. Мені здається - це ті самі 3% річних. Чи як Ви рахуєте?

Згоден з Вами. Але може бути віднесена на витрати, якщо проблема з документами чи з постачальником. При імпорті - це дуже рідкісне явище. Тоді получається, що вказані недоотримані 10 мрд грн за 2019 рік - це податковий кредит від імпорту обладнання (з неналежними документами),  плюс відкати, які ДТЕК заплатив за відшкодування (при тому, що воно зараз проходить автоматично) і плюс умовні фінансові витрати від зменшення обігових коштів. Дуже сумнівний розрахунок. )))

Я не побачив жодного доводу чи відповіді по суті від Вас. Крім загальних фраз і образ. Ви не розумієете, що підприємство не має витрат з ПДВ! Це факт! Подивіться на фінансовий звіт будь-якого підприємства. Статті витрат «ПДВ» не існує. Тому що цей податок повертається підприємству. Мова була в тому, що дана пільга по ПДВ не впливає на витрати. От я і спитав на форумі, може хтось мені пояснить, в чому вигода для ДТЕК крім короткострокового збільшення обігових коштів. Але біда в тому, що пояснювати взялись ті, хто на цьому розуміється менше за мене самого. ;-)

Слухайте, навіщо вступати в спір в речах, в яких мало чого розумієшь? Сума ПДВ, сплачена за устаткування, лягає на податковий кредит, тобто підлягає відшкодуванню. Це знає будь який бухгалтер. Логіка в тому, що вартість цього устаткування поступово переноситься на собівартість виготовленої ним продукції у вигляді амортизації, тобто за неї в кінцевому рахунку сплатить кінцевий споживач. Але що мені пояснювати, якщо я не маю базових знань! ))))))))))))

Весело з Вами! Насмішили! ))))) Підприємства не є платниками ПДВ, а тільки агентами по його збору і передачі в бюджет. « А якщо підприємство споживач, як в даному випадку? » - Підприємство, в дному випадку, споживає в цілях виробництва послуг, тобто воно не є КІНЦЕВИМ споживачем. І весь сплачений ним на постачальників ПДВ має бути відшкодований з бюджету, за винятком ПДВ, який воно отримало від покупців. Оце базові поняття. ))))


Главная/

Олександр Косенко