Як зміняться ціни

З 1 листопада ціна за м³ газу за місячним тарифом становитиме 6,33 грн/м³ з ПДВ і без урахування вартості доставки газу. У жовтні ціна за м³ становила 4,70 грн.

З листопада зросте також і вартість газу за річним тарифом. Газ за річним тарифом буде коштувати 6,45 грн/м³ (+ 18,7%). У жовтневому тарифі була встановлена ​​ціна в 5,24 грн/м³.

До 31 жовтня клієнти ГК «Нафтогаз України» можуть зафіксувати жовтневу ціну в 5,24 грн/м³ в рамках пакету «річний». Цей тариф дозволяє уникнути можливих цінових коливань і зробити витрати на газ планомірними. Цей тариф дозволяє зменшити фінансове навантаження в опалювальний сезон, коли збільшується і споживання газу, і його вартість.

Читайте також: Нафтогаз підвищив ціни на газ для виробників тепла ще на 25%

Раніше повідомлялося

  • 27 серпня стало відомо, що Нафтогаз підвищить ціну на газ для населення на 45%. Тоді ціна зросла з 3,24 грн до 4,7 грн.
  • 26 жовтня Нафтогаз на 25% підвищив ціну на газ для виробників теплової енергії. У вересні підвищення ціни склало 45%.

Читайте також: Нафтогаз назвав ціну на газ в рамках річного тарифу

  • Підвищенням темпів ціни на газ стосуються тільки клієнтів ГК «Нафтогаз України». У травні 2020 року компанія мала 250 000 побутових споживачів і близько 1800 представників бізнесу.
  • Нафтогаз опублікував нові умови продажу газу для населення після завершення 1 серпня дії спеціальних зобов'язань (ПСО).
  • Компанія пропонує укласти річний контракт на поставку газу з щомісячним формульним визначенням ціни, яка буде відома до початку місяця поставки.
  • До 1 серпня 2020 року ціна газу для побутових клієнтів компанії була єдиною і публікувалася лише після 22 числа місяця споживання.