Про що заявив футболіст

У своєму дописі про зникнення грошей Ротань повідомив: «17 вересня слідча група Державної фіскальної служби з Києва розкрила мою комірку в Приватбанку і забрала звідти мої заощадження. Через кримінальне провадження, що не має до мене жодного відношення. У результаті третина вилучених грошей «випарувалася».

За словами футболіста, співробітники Приватбанку і ДФС не поінформували його про ситуацію. Він дізнався про відкриття його банківської скриньки та вилучення заощаджень випадково, аж наступного дня. 

»Я завжди думав, що якщо ти чесно заробив свої гроші, тобі нема чого боятися приходу правоохоронних органів. На жаль, я помилявся", — йдеться в публікації.

За словами Ротаня, через деякий час гроші йому вдалося повернути, але не всі.

Ротань зазначив, що дуже розчарований Приватбанком і навіть звинуватив установу в причетності до крадіжки його заощаджень.

Як прокоментували в банку

У Приватбанку 18 жовтня назвали заяву Руслана Ротаня фейком. Про це повідомила пресслужба банку в телеграм-каналі.

«Приватбанк працює виключно в рамках чинного законодавства, і виконав постанову суду про проведення слідчих дій відносно сейфової скриньки, при цьому, в постанові суду не були вказані дані власника, а тільки номер скриньки депозитарію банку.

Читайте також: Податкова отримає вільний доступ до рахунків і сейфів клієнтів банків

Слідчі дії проходили ще 17 вересня відповідно до процесуальних норм, на період проведення дій відділення було оточено силовиками і не обслуговувало клієнтів.

Відкриття сейфової скриньки проводилося з веденням відеозапису, із складенням опису вмісту, більш того — у скриньці знаходився листок обліку приходу і витрати грошей, і залишок у ній збігався з тим, що було вилучено і внесено до опису правоохоронцями», — запевнили в банку.