Депозити, що стрімко дешевшають, змушують власників великих сум замислюватися над альтернативою. Одна з них — інвестиції в нерухомість. Але що робити, якщо шукати орендарів або спілкуватися з ними щоразу, коли виникає проблема, — не ваш варіант?

У Раді НБУ пояснили, які наслідки можуть мати рішення про недовіру Рожковій і Сологубу

Жоден закон в Україні не забороняє Раді НБУ висловити довіру чи недовіру членам правління. Тим паче, що саме Рада НБУ призначає і звільняє членів правління НБУ за поданням глави НБУ і оцінює роботу правління в окремих сегментах роботи НБУ. Про це в фейсбуці написав член Ради НБУ Віталій Шапран.

НБУ назвав найзбитковіші банки на 1 вересня

Національний банк України підбив підсумки діяльності українських банків за 8 місяців 2020 року. Визначено найприбутковіші і найзбитковіші банки, серед яких є державні, з іноземним і приватним капіталом. Такі дані наведено у наглядовій статистиці Нацбанку на офіційному сайті.

Долар на межі глибокого обвалу. Статус захисного активу його не врятує — американський економіст

Колишній голова ради директорів Morgan Stanley Asia і викладач Єльського університету Стівен Роуч пророкує колапс долара на тлі зростаючого дефіциту поточного рахунку і скорочення внутрішніх заощаджень.

Шахраї придумали нову схему крадіжки грошей через Zoom

Шахраї придумали нову схему з використанням сервісу відеоконференцій Zoom. Про це йдеться в повідомленні міжнародної компанії Group-IB, яка спеціалізується на запобіганні кібератак.