З сьогоднішнього дня вийшли з обігу монети номіналом 25 копійок і паперові банкноти, випущені до 2003 року. Це рішення НБУ змусило багатьох власників «старої» готівки відправитися у банки.

Борги України: що буде з доларом та євро (відео)

У цьому випуску «Прямо по курсу» поговоримо з фінансовим експертом Олексієм Козирєвим про події на валютному ринку, як виплати України за єврооблігаціями вплинуть на курс, та звідки Україна може отримати валюту найближчим часом.

Правила розрахунку вартості споживчого кредиту небанками стануть прозорими — НБУ

Національний банк України пропонує до обговорення оновлені правила розрахунку небанківськими установами загальної вартості та реальної річної процентної ставки споживчого кредиту.

Пандемія вбила готівку. Банкомати більше не потрібні — експерт

Пандемія вбила готівку. Таку заяву зробив керуючий директор Connected Thinking Limited (Гонконг) Метью Дулі під час виступу на онлайн-форумі Visa Cashless Forum 2020 «Нова реальність, нові виклики, нові платежі».

Сім міст світу з найбільш переоціненою нерухомістю. Рейтинг UBS

Швейцарський банк UBS назвав міста, де ризик утворення «бульбашки» на ринку нерухомості особливо великий. Про це повідомляється в щорічному дослідженні UBS Global Real Estate Index.

Коли кредити стануть дешевшими і до чого тут облікова ставка НБУ

Національний банк України цьогоріч знизив свою ключову ставку до рекордних за всю історію 6%. Але кредити усе ще коштують для позичальників значно дорожче. Чи означає це, що облікова ставка не впливає на кредитні ставки банків? Чи будуть кредити дешевшати?