При зверненні до фінансових установ в Україні, більшість позичальників стикається з нечемністю персоналу, високими відсотковими ставками, нелояльними умовами або ж просто отримують відмову без роз'яснення причини. Ми поцікавилися, хто в Україні може видати гроші на вигідних умовах, що максимально підходять позичальникам.

Кредит від приватної фінансової компанії

Увагу редакції привернула фінансова компанія UniGroup. Вона готова видавати кредит під заставу квартири та іншої нерухомості, а також автомобіля, на вигідних умовах і під низький відсоток. Детальну інформацію можна знайти на сайті  unigroup.kiev.ua, а в даній статті ми робимо короткий огляд кредитора.

Причини, за якими кредит в компанії UniGroup можна вважати європейським:

  • Низька відсоткова ставка. Позика під заставу квартири та іншої нерухомості видається під 1,5% на місяць. Гроші під авто можна взяти під 3,5% на місяць.
  • Будь-який термін кредитування. Мінімальний термін дії кредиту 1 місяць. Якщо ж позичальникам потрібна значна сума на тривалий період, вони можуть отримати позику терміном до 10-и років.
  • Будь-яка сума позики. На відміну від інших кредиторів, кредит в UniGroup можна отримати практично на будь-яку суму. Розмір кредиту обмежений тільки вартістю застави. Позичальникам видають до 80% від вартості квартири або іншої нерухомості.
  • Відсутність комісій і додаткових платежів. Ніяких фіктивних акцій. Позичальники щомісяця виплачують відсотки по кредиту, інших витрат у них немає.

Отримати позику в компанії UniGroup можна під заставу житлової та комерційної нерухомості, яка знаходиться в Києві і області, Дніпрі, Харкові, Львові, Одесі та інших обласних центрах України.

UniGroup видає кредити з мінімальним пакетом документів

Звертаючись до цього кредитора, не потрібно готувати великий пакет документів. При схваленні заявки не відбувається перевірки КІ (кредитної історії) і джерела доходу потенційного позичальника.

Щоб почати співпрацю, фізичній особі необхідно надати:

  1. паспорт;
  2. ІПН;
  3. Документи, що підтверджують право власності на заставу.

Юрособи також можуть отримати позику з мінімальним пакетом документів. Виписки з рахунків і інша фінзвітність не потрібна. При наявності всіх документів, гроші можна отримати готівкою в день подачі заявки.

Звертаємо увагу, що кредит в цій компанії можна взяти навіть під заставу нерухомості з проблемними документами. Якщо у Вас загублені оригінали документів на будинок, квартира перебуває в заставі або інші проблеми, зверніться до співробітників компанії і отримайте вичерпну юридичну консультацію.

Якщо Вам необхідно отримати кредит або залишилися інші питання, зверніться до співробітників UniGroup. Відповідь позичальникам надається протягом 10-и хвилин після звернення в компанію.

Контактна інформація фінансової компанії UniGroup:

Тел.: 067-434-56-46

Тел.: 073-434-56-46

м. Київ, вул.Саксаганського, 15

Соцмережі: youtube, facebook.