Національний банк готує нові закони, які визначатимуть правила діяльності мікрофінансових організацій, кредитних спілок, страхових компаній та інших учасників фінансового ринку. 

Рейтинг найвигідніших кредитів МФО під 0%

«Мінфін» оновив рейтинг мікрофінансових організацій, які готові кредитувати населення під 0%* річних. До нього приєдналися новенькі — Megagroshi, Швидко Займ, Твої Гроші.

Приватбанк знижує ставки за кредитами для бізнесу ще на 1,5%

Приватбанк повідомив про чергове зниження ставок за кредитами для бізнесу та підприємців з 1 липня 2020 року. Про це йдеться у повідомленні банка.

Хто заплатить за зростання мінімалки на 37%

Президент доручив Кабміну за рік підвищити мінімальну зарплату на 37%. Уряд не змусив гаранта довго чекати. Днями прем'єр-міністр озвучив план-графік, згідно з яким з початку 2021 року мінімалка зросте до 6000 тис. грн., а з липня — до 6500 гривень.

Чи вб'є друга хвиля коронавірусу українську економіку (відео)

Ексміністр економіки Тимофій Милованов розповів про можливі шляхи розвитку України після пандемії, а також, як вийти з кризи нашій країні у разі другої хвилі епідемії.

Коли чекати відновлення бізнесу в Україні?

Епідемія COVID-19 завдала серйозного удару по середньому і малому бізнесу багатьох країн. Україна не стала винятком і зафіксувала істотне зниження прибутку в деяких галузях. Розуміючи, як відновити роботу підприємства і уберегти себе від великих збитків, бізнесмен може скласти чіткий план дій і поліпшити поточне матеріальне становище.