Максимальна ставка за депозитами у гривні на 12 місяців упала з 16% до 15% річних. Таку дохідність обіцяють вкладникам Альянс Банк, Універсал Банк та Банк інвестицій та заощаджень. Про це свідчать результати щотижневого дослідження депозитних ставок «Мінфіну».

Три поради юриста тим, хто планує оформити споживчий кредит

«Миттєвий кредит онлайн», «Миттєво. Просто. Прозоро. Безпечно», — і інтернет, і ТБ-канали, і вулиці рясніють спокусливими слоганами і обіцянками швидких і дешевих кредитів прямо на вашу банківську карту.

Останні знижки на квартири у Києві цієї зими

Свята закінчилися і знижок на ринку столичної нерухомості стало менше. Забудовники традиційно пропонують купівлю житла у розстрочку або в іпотеку, дарують «квадрати» молодим сім’ям, розігрують сертифікати на меблі та техніку. «Мінфін» зробив огляд актуальних пропозицій та знижок на кінець лютого.

Лише троє забудовників здали будинки в Києві вчасно (рейтинг)

У другому півріччі минулого року 24 забудовники отримали сертифікати від ДАБІ про введення будинків в експлуатацію. З них лише 3 здали свої об'єкти у запланований строк, або з затримкою не більше 3 місяців.

Кабмін хоче доплачувати за більш пізній вихід на пенсію. Рішення за Радою

Уряд пропонує ввести щомісячну доплату у розмірі 500 гривень за більш пізній вихід на пенсію окремих категорій пенсіонерів.