НАБУ та САП 11 листопада затримали 8 осіб за підозрою у заволодінні 1,2 млрд грн стабілізаційного кредиту, наданого Національним банком України у 2014 році ПАТ «ВіЕйБі Банк».

НАБУ назвало всіх підозрюваних у справі ВіЕйБі Банку

11-12 листопада детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП повідомили восьми особам про підозру у заволодінні 1,2 млрд грн стабілізаційного кредиту, наданого Національним банком ВіЕйБі Банку. 

Курс з'їдає депозити. В Приваті і Ощаді пояснили, чому «худнуть» рахунки фізосіб

У вересні 2019 року кошти населення на поточних і депозитних рахунках в українських банках знизилися на 7,4 млрд грн. Третина цієї суми припала на частку двох найбільших держбанків — Приватбанку і Ощадбанку. Про це свідчить статистика НБУ.

Україна готова до припинення транзиту російського газу — Коболєв

У НАК «Нафтогаз» заявляють, що, найвірогідніше Газпром не підпише контракт щодо продовження транзиту газу. За його словами, Україна та європейські партнери готові до цього і накопичили достатньо запасів газу у сховищах. Про це повідомив голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв у Facebook.

Мінфін знизив ставку за 2-річними валютними ОВДП до 4,25%

Міністерство фінансів знизило середньозважену ставку за 2-річними валютними ОВДП до 4,02%, а за 3-річними гривневими — до 13,07%. 

Нові правила нарахування пільг: У платіжках можливі помилки

Починаючи з листопада 2019 року, українці будуть отримувати квитанції за комунальні послуги з повним розміром платежу – без урахування пільг та субсидій. Через неточності в даних про деяких користувачів у платіжках за жовтень можливі помилки. Про це попередили в прес-службі Мінсоцполітики.