Інвестиції раунду А будуть спрямовані на залучення нових клієнтів MyCredit, приріст кредитного портфеля і подальшу розробку продукту.

«MyCredit демонструє вражаючий ріст і високу якість кредитного портфеля. Інвестиція доповнює портфель групи «ТАС» у фінансовому секторі, який, зокрема, включає Таскомбанк, Universal Bank, процесинговий центр «ТАС Лінк», оператора споживчих кредитів «КредитМаркет» і лізингову компанію «УЛФ Фінанс», — зазначив директор з інвестицій групи Антон Кернасовський.

«ТАС» далеко не єдина компанія, зацікавлена в розширенні за рахунок фінтех-проектів. Інтерес до придбання їх проявляють також ПУМБ Ріната Ахметова і «Альфа-Банк Україна».

MyCredit — сервіс швидкого кредитування, надає гроші на картку в онлайні. Проект запущений у 2016 році. За даними групи «ТАС», за час роботи послугами сервісу скористалися понад 500 тис. клієнтів, а сама компанія увійшла в трійку найбільших сервісів онлайн-кредитування.

Група «ТАС» заснована у 1998 році. Вона працює у фінансовому секторі (банківський і страховий сегменти), розвиває аптечний бізнес, а також промисловість, нерухомість і венчурні проекти. Засновником «ТАС» є Сергій Тігіпко.