Історія, про яку написав stefan12, почалася 27 травня, коли він спробував зняти гроші зі свого рахунку в Укрсоцбанку через касу. Клієнту в операції відмовили і порадили звернутися до менеджера Альфа-Банку. А та пояснила: щоб швидко і легко забрати свої гроші, потрібно відкрити рахунок в Альфа-Банку і через годину отримати їх у касі.

«Я оформил документы и открыл счет, после чего этот же менеджер заявила, что я смогу снять деньги через пять дней. Через неделю я узнал, что денег на счету так и нет. Позвонил на горячую линию Альфа-Банка, меня переключили на линию Укрсоцбанка, где объяснили, что мой счет в Укрсоцбанке закрыт, а деньги перевели в Альфа-Банк. Менеджер Альфа-Банка после выяснения сказала, что мои деньги по непонятной причине оказались на каком-то транзитном счету, что этой проблемой уже занимаются и через полчаса мне перезвонят» — описує подробиці клієнт.

Дзвінка від банку він так і не дочекався, тому наступного дня сам зателефонував менеджеру, проте безрезультатно. На гарячій лінії заявили, що жодних транзитних рахунків в Альфа-Банку немає. «Еще через десять минут объяснили, что ситуация очень серьезная, и надо выяснять, чей это ''косяк'', что мои деньги перевели не на мой счет в Альфа-Банке, а на транзитный счет (все-таки транзитный счет существует). Мне предложили приехать в банк и написать заявление о том, что я хочу получить свои деньги. Я реально не понимаю: после того, как сотрудники банка выяснили, что они ''накосячили'' с моими деньгами, они предлагают мне приехать и письменно выразить просьбу, чтобы они исправили свои ''косяки''?» — обурюється stefan12.

За два дні питання було закрите, гроші з'явилися на рахунку Альфа-Банку. 

Як стати учасником програми «Найкращий відгук місяця»

  • Зареєструватися на сайті «Мінфіну».
  • Залишити реальний відгук, який стосується обслуговування в діючому банку. Наші модератори ретельно перевіряють всі відгуки на достовірність.

Більше щодо правил «Найкращого відгуку місяця» читайте тут.