Правління Національного банку України ухвалило рішення знизити облікову ставку до 17,5% річних. Вперше за два роки.

Бізнес озвучив сім очікувань від нового президента

Європейська бізнес асоціація (ЄБА) назвала сім першочергових кроків, яких бізнес очікує від новообраного президента України в перші місяці його роботи на посаді.

У Зеленського розповіли, як боротимуться з корупцією

Для боротьби з корупцією команда обраного президента Володимира Зеленського планує скасувати депутатську недоторканність, перезапустити антикорупційні органи та зменшити тиск на бізнес.

Коломойський подав п'ять нових позовів проти Нацбанку — ЗМІ

19 квітня Ігор Коломойський подав 5 нових позовів в Господарський суд Києва до Нацбанку і Приватбанку.

Нафтогаз погодив із Кабміном зменшення ціни на газ для населення

Нафтогаз спільно з представниками уряду розробив новий механізм визначення регульованої ціни, який дозволяє не тільки уникнути підвищення вартості газу для населення та теплової генерації з 1 травня 2019 року, але й зменшити її до рівня 8247 гривень за тисячу кубометрів (кінцева роздрібна ціна).

Всесвітній банк назвав ключові реформи в Україні за 5 років

Протягом останніх п'яти років Україна реалізувала ряд реформ в різних сферах, незважаючи на гострі проблеми в політиці, безпеці і економіці. Про це йдеться в новому огляді Світового банку в Україні.

Розенко: Субсидії на новий сезон переоформлять автоматично

Кабінет Міністрів ввів автоматичний перерахунок субсидій для більшості домогосподарств з травня. Про це віце-прем'єр-міністр Павло Розенко сказав в ході години запитань до уряду у Верховній Раді.