Нещодавно Мінсоцполітики оприлюднило проект закону, який покликаний ліквідувати оптимізаційні схеми за участю ФОП. Документ викликав шквал критики.

Гройсман розповів, що думає про заборону найму ФОП

Гройсман пообіцяв провести широке обговорення законопроекту Мінсоцполітики про обмеження використання ФОП для виконання роботи повноцінних співробітників.

На «Мінфін» запрацював новий Депозитний каталог

Депозитний каталог — це сучасний і зручний сервіс підбору пропозицій по вкладах в 30 банках. Тепер порівняти умови депозитів і підрахувати їх прибутковість можна на одному ресурсі.

Українцям розповіли про три способи виплати субсидій

Субсидії готівкою почнуть виплачувати з 4 березня. Пенсіонери отримають суму нарахованої субсидії в день отримання пенсії, а інші — через сервіс «Швидка копійка».

Із травня в Києві хочуть підвищити тарифи на світло і тепло

У Києві з 1 травня поточного року може вирости ціна на відпуск електричної та виробництво теплової енергії. До цієї дати КП «Київтеплоенерго» має намір затвердити в НКРЕКУ нові тарифи.

Рева розповів деталі автоматичної індексації пенсій

Автоматична індексація пенсій торкнеться абсолютно всіх пенсіонерів і буде проводитися відповідно до Закону про пенсійну реформу. Про це розповів міністр соцполітики Андрій Рева.

У Мінфіні пояснили, що робити з нерозмитненою «євробляхою»

Власники автомобілів на єврономерах, які не оформлять українську реєстрацію до 24 травня 2019 року, повинні будуть або вивезти їх з України, або продати на запчастини. Про це заявив заступник міністра фінансів Сергій Верланов.