Кожні три місяці ми просимо відповісти читачів на просте запитання — якому банку ви б довірили суму, яка перевищує гарантовані 200 000 грн? Тобто в якій фінустанові ви впевнені настільки, що готові оформити вклад без гарантій держави?

У кількох останніх опитуваннях переможцем ставав Приватбанк. Взагалі, це не дивно: новоспечений держбанк продовжує залишатися незмінним лідером з притоку депозитів фізосіб. У липні-вересні 2018 року обсяг вкладів населення в Приваті зріс на 5,9 млрд грн (3,38%) у порівнянні з кінцем 2 кварталу.

«Мінфін» допомагає підібрати найбільш вигідні пропозиції щодо банківських вкладів. Оформіть депозит через наш сайт і отримайте до 1,8% до базової ставки.

Але держбанк далеко не завжди посідав перше місце в опитуванні. Так що є вірогідність, що інша фінустанова знову «виб'є його з п'єдесталу».

«Мінфін» не став відступати від традицій, та задає читачам традиційне запитання.

Проголосувати можна за допомогою невеликої форми. Щоб її заповнити доведеться увійти в обліковий запис Google. Це єдина можливість обмежити проходження опитування однією й тією ж людиною по кілька разів.

В опитуванні беруть участь банки, депозитний портфель фізосіб яких становить 1 мільярд гривень і більше.

Редакція не збирає дані користувачів.