Як банки змагаються у щедрості

За останні два тижні максимальна ставка за річними депозитами у гривні зросла з 16,75% до 17,5% річних. Найдорожче за гривню фізособам готовий платити банк Кредит Дніпро. Тотальне зростання ставок за депозитами в гривні триває. Банки навперебій підвищують дохідність вкладів, лідери в десятці найбільш щедрих фінустанов постійно оновлюються.

ТОП-відгуки: «завислі» гроші та плутанина з даними про клієнтів

За останній місяць «Мінфін» отримав більше сотні скарг від клієнтів, які незадоволені якістю обслуговування в банках. Кожну другу проблему вдалося вирішити за допомогою «Народного рейтингу».

МВФ дав прогноз щодо курсу гривні на 2019 та 2020 роки

Міжнародний валютний фонд в рамках оцінки динаміки економіки України в 2019 році прогнозує зниження середньорічного курсу гривні до 28,655 гривні за долар.

Кияни отримають гарячу воду: Нафтогаз підписав мирову з Київтеплоенерго

НАК «Нафтогаз» заявляє, що підписав мирову угоду з КП «Київтеплоенерго», тож приблизно за тиждень столичні мешканці отримають гарячу воду.

ПриватБанк запустив для українців SWIFT перекази з Польщі

Українці, які працюють у Польщі, тепер можуть переказувати кошти на батьківщину через новий, безпечний і доступний онлайн сервіс. Про це йдеться в повідомленні банку.

МВФ погіршив прогноз зростання ВВП України — огляд

Міжнародний валютний фонд у жовтневому огляді світової економіки знизив оцінку зростання валового внутрішнього продукту (ВВП) України у 2019 році до 2,7% з 3,3%, прогнозованих у квітні.

ПриватБанк сформував резерви ще майже на 6 мільярдів

ПриватБанк сформував 100% резервів щодо заборгованості десяти іноземних позичальників на суму 272,3 млн, яка виникла перед банком до націоналізації. Про це йдеться у повідомленні банку.

НБУ розширив можливості системи BankID

Національний банк розширив можливості використання дистанційній ідентифікації фізосіб через національну систему BankID для отримання клієнтами банків державних та адміністративних послуг.